Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Dette svaret tilhører vår tjeneste som du finner under fanen spør oss. Der kan du bla i besvarte spørsmål, og sende inn ditt eget. Du kan også besøke vår liste over tidligere besvarte spørsmål. Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt, og at du alltid må til undersøkelse for å få en gyldig vurdering og et presist svar.


Allergisk mot tannkrem


Hei tannlege Kavian! Er det sant at du er allergisk mot tannkrem? Syns dette var morsomt! Men hva gjør du da? Alle tannleger anbefaler vel å bruke tannkrem med fluor hver morgen og kveld? :D

tannfeen

Hei, tannfeen

Jeg har en munntørrhetstilstand som heter Lichen Planus. Dette betyr i praksis at slimhinnene i munnen ikke bekytter nok mot såpen i tannkrem. Ei heller kan jeg spise mint, chili og andre sterke ting.

Derimot kan jeg spise uhemmet mye sjokolade uten at det svir (ikke i munnen i allefall). Hvilket fører over til det andre spørmålet ditt: tannhygiene.

Jeg børster tennene med vann minmum to ganger om dagen i tillegg til å være nøye med tanntråd og tannstikkere. Så lenge du kan bruke tannkrem er dette selvsagt mye bedre enn bare vann.
En kan jo tenke som så at: Jo bedre tannhygiene, jo kortere visitt hos tannlegen


Vennlig hilsen KawaAllergisk mot tannkrem

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart