Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Hvordan finner du en billig tannlege i Bergen?

4.5 out of 5 (based on 26 ratings)

Noen tannleger tilbyr kanskje undersøkelse til svært lav pris, men har dyrere behandlinger, slik at prisen til slutt likevel blir høy. Hvis du vet omtrent hvilken behandling du trenger er det altså lurt å sammenligne flere priser, og finne eventuelle tillegg som legges til før du skal betale.

Hos noen betaler du for eksempel såkalt hygienetillegg. Slike tillegg kan bety at alle oppgitte priser får en hundrelapp eller to på toppen, og plutselig var ikke kostnaden for tannbehandlingen billig likevel.

Vi tilbyr deg fornuftige priser midt i snittet for Bergen, og at oppgitt pris ikke har skjulte tillegg. Vi lover arbeid som varer, og har full garanti.

Billig tannbehandling i utlandet

Hvis du leter etter billig tannlege i utlandet håper vi du forsikrer deg om at denne yter full garanti på arbeidet, at du har rettigheter i forhold til komplikasjoner, eller at du enkelt får rettet opp arbeid som viser seg å være av dårlig kvalitet.

En tannhelsereise til utlandet kan være billig i første instans, men kan ende opp som svært dyr dersom du må betale selv for problemer som kan oppstå senere.

Tannlegen din bør også være forsikret, i tilfelle det skulle oppstå et erstatningsansvar.

Prislister tannlege i Bergen

Relativt få tannleger i Bergen har sin prisliste tilgjengelig på nett, men ved hjelp av den nye tjenesten hvakostertannlegen.no kan du likevel få et inntrykk av hvor i landskapet de aller fleste tannlegene i Bergen befinner seg.

Vil tilbyr

Når du kommer til undersøkelse vil vi kunne gi deg et prisoverslag på den behandlingen akkurat du behøver, og du skal være med på å bestemme hvor fort vi skal gå frem, slik at det passer med din lommebok. Vi er også åpen for å gjøre avtale om avbetaling.

Her på våre sider ligger oppdaterte priser ute til allmenn skue, og du vil derfor enkelt kunne sammenligne oss med andre dersom du ønsker. Vi vet at vi har fornuftige, gode, og riktige priser hos oss.

Du kan også få veiledning og informasjon hvis du lurer på om du kanskje har rett på å få stønad til tannbehandling av NAV.

Visdomsord til slutt? Tenk på at jevnlig kontroll vil fange opp disse småtingene som over tid kan bli både alvorlige, vonde og dyre. Det er som oftest billigere å gå til tannlegen, enn å la være.

 


Hvordan finne billig tannlege i Bergen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart