Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Dette svaret tilhører vår tjeneste som du finner under fanen spør oss. Der kan du bla i besvarte spørsmål, og sende inn ditt eget. Du kan også besøke vår liste over tidligere besvarte spørsmål. Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt, og at du alltid må til undersøkelse for å få en gyldig vurdering og et presist svar.


Blå tann

Jeg har en fortann som sakte har blitt mørkere, og lurer på hva som skjer og hva som hjelper? Jeg har ingen tannpine. Hva som gjør dette? Jeg begynte å legge merke til dette for snart et år siden, og nå ser det veldig stygt ut. Kan jeg bleke bare den?

Hilsen Blå tann

Hei Blå tann!

Mitt spørsmål er om tannen er rotfylt eller ikke? Vanligvis får rotfylte tenner en mørkere farge. Den mørke fargen kommer av rotfyllingesmaterialet som blir brukt. Ikke vitale tenner - tenner med død nerve - kan også få en mørkere farge.

Hvis tannen ikke er rotfylt, må tannens vitalitet testes, og ved behov må tannen rotfylles. Etterpå kan man gjøre noe med den misfargingen.

Den kan enten blekes internt - det gjøres ved at tannlegen åpner tannen og bruker blekemiddel inni tannen - eller tannlegen setter fasett på tannen.

Det beste er å bestille time hos tannlegen din og diskutere det med ham/henne.

Vennlig hilsen Kawa

Blå tann

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart