Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Tannbleking Bergen, hvite tenner

3.8 out of 5 (based on 73 ratings)

Vår pris på tannbleking i Bergen: Kr. 2 500,- for både over- og underkjeve.

Om tannbleking:

All tannbleking bør gjøres i samråd med tannlege, og man skal ikke overdrive bruken. Det aktive stoffet kan skade emaljen og tannkjøttet, og svekke tennene hvis det blir brukt for mye. Presise skinner er viktig for at virkestoffet skal ligge på tannen, og ikke på tannkjøttet, men samtidig at virkestoffet bleker hele tannen og ikke bare en del av den. En skinne du varmer opp og former hjemme (som når du kjøper hjemmebleking på nett) vil ikke kunne få god presisjon. Bruker du hjemmelagede skinner bør du være ekstra sparsom med virkestoffet, slik at du er trygg på å ikke skade tannkjøttet.

Før bleking av tenner vil tannlegen gjøre en undersøkelse for å finne ut om det er karies (hull) på tennene som skal blekes. Har du hull kan blekemiddelet nå nerven i tannen, og komplikasjoner kan oppstå. Har du gamle amalgamfyllinger kan blekemiddelet frigjøre kvikksølv.

Misfargede (gamle) fyllinger kan ikke blekes, og må i enkelte tilfeller byttes for å få et pent resultat. Det er heller ikke alle typer misfarging som lar seg bleke. Tannlegen din hjelper deg å vurdere dette.

Tannlegen vil så ta et avtrykk av over- eller underkjeven (eller begge), og fremstille helt presise blekeskinner for de tennene du vil skal bli hvitere. Du får så med deg hjem din personlige blekeskinne, samt det aktive stoffet (Carbamide peroxide), og vil instrueres i bruk.

Du vil oppleve at spyttproduksjonen øker når du har et fremmedelement som en blekeskinne i munnen. Du bør spytte dette ut, siden kroppen som hovedregel ikke liker kjemikalier. Tannbleking er imidlertid ikke farlig, og du trenger ikke bekymre deg hvis du får i deg littegrann av virkestoffet.

Etter en til to ukers hjemmebruk, vil tennene bli hvitere. En tid kan du oppleve hvite prikker på tennene, men dette vil gå over. En annen vanlig reaksjon er økt ising, men dette vil vanligvis også gå tilbake. For å unngå ising anbefaler vi at du bruker flourmunnskyll i den tiden du bleker tennene.

Unngå også å pusse tennene like etter bleking. Skyll godt, og la miljøet i munnen din normalisere seg en stund først.

Bleking kan gjennomføres hos tannlegen hvis man foretrekker dette.


Bruk gjerne tjenesten vår Spør tannlegen om du lurer på noe du ikke finner svar på.Tannbleking - hvite tenner

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart