Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Dette svaret tilhører vår tjeneste som du finner under fanen spør oss. Der kan du bla i besvarte spørsmål, og sende inn ditt eget. Du kan også besøke vår liste over tidligere besvarte spørsmål. Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt, og at du alltid må til undersøkelse for å få en gyldig vurdering og et presist svar.


Byll på tannkjøttet

Hei! Jeg har en kul på tannskjøttet rett med strengen øvest, da den først kom var den veldig vond både på innsiden(dunkende smerte) og på utsiden, fikk også vondt når jeg var borti nesen. Da var den veldig hard. Den ene fortannen var litt øm. Nå etter 2 uker har den blitt mykere å det kommer av og til en hvit klump på som det kommer gul væske ut av. Nå er den ikke så vond og fortannen er ikke øm lengre. Bulen er ca 1 cm i bredde, er hoven som en bul/klump. Jeg har tannlege skrekk og vil derfor helst ikke gå til han. Kan jeg oppsøke vanlig lege? Hva kan dette være?(snuser ikke)

Maren

Kjære Maren!

Ut fra den beskrivelsen du gir meg høres det ut som tannen er nervedød og har en infeksjon. I slike tilfeller må tannen rotfylles, og det kan bare gjøres hos en tannlege. En lege kan ikke hjelpe deg.

I dette tilfellet har tannen ingen nerve og du vil ikke merke noe smerte når tannlegen rotfyller tannen.

Jeg anbefaler at du tar kontakt med en tannlege som kan undersøke tannen og gjøre en rotfylling.

Vennlig hilsen Kawa

Byll på tannkjøttet

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart