Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Vår filosofi

5 out of 5 (based on 25 ratings)

Vi har en konserverende tilnærming til tannbehandling. I praksis betyr det at vi alltid ønsker å beholde så mye som mulig av hver tann, og bare gjør så mye som er nødvendig.

Den viktigste grunnen til dette er at det i hele verden ikke finnes et eneste materiale som er like fantastisk som det kroppen din har laget. En god hygiene kombinert med jevnlige tannlegebesøk og gjerne tannrens, gjør at du kan beholde mest mulig av alle tennene dine lengst mulig - forøvrig også en svært fornuftig investering rent økonomisk.

Din opplevelse av å ha tenner skal helst være at du glemmer at du har dem. Siden de aller fleste mennesker liker å spise opptil flere ganger hver dag, kan problemer med tennene være et slitsomt stressmoment. Vårt viktigste mål for deg er derfor at du har tannhelse på et slikt nivå at du bekymringsløst kan tygge tyggis og spise knekkebrød, og tør å smile ditt gladeste smil uten å gjemme deg. Vi tror det er mye god allmennhelse i dette.

Pasientens ønske og interesse er vår prioritering, og vi vil alltid rådgi deg ved å beskrive fordeler og ulemper dersom flere typer behandling kan være aktuelt. Det er du som bestemmer hva som skal gjøres, og i hvilket tempo.

Vi har god erfaring med pasienter med tannlegeskrekk (odontofobi), og man skal føle seg trygg og vel ivaretatt hos oss. Vi oppfordrer deg til å si fra dersom du har tannlegeskrekk, slik at vi sammen kan gjøre besøket mest mulig behagelig for akkurat deg.

Før behandlingen starter, vil vi legge frem et kostnadsoverslag, og diskutere behandlingen og eventuelle behandlingsalternativer med deg.

Dersom vi avdekker en tilstand som gir dekning i Folketrygden vil vi uoppfordret opplyse deg om dette, og markere deg som stønadsberettiget. I slike tilfeller betaler du hos oss kun den andel du selv skal dekke, hvorpå vi får dekning for det utestående fra HELFO.

Skulle det være nødvendig, samarbeider vi med spesialistklinikker. Vi tar aldri sjanser med din tannhelse dersom en spesialist kan gi deg det beste resultatet.Vår filosofi

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart