Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Dette svaret tilhører vår tjeneste som du finner under fanen spør oss. Der kan du bla i besvarte spørsmål, og sende inn ditt eget. Du kan også besøke vår liste over tidligere besvarte spørsmål. Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt, og at du alltid må til undersøkelse for å få en gyldig vurdering og et presist svar.


Fri fra jobb for å gå til tannlegen

Hei!

Som svar på det spørsmålet som var stilt angående å få fri fra jobben for å gå til tannlege. Jeg vil svare slik (les også her):

Arbeidsgivere er ikke pålagt å gi godtgjørelse for den tiden ansatte er hos tannlegen. Det er opp til hver enkelt bedrift å bestemme om en ansatt får lov å dra til tannlege eller ikke, og det samme gjelder lønn ved slikt fravær.

Ved akutt behov / infeksjon eller lignende vil vedkommende bli ansett som syk, og kan ta egenmelding opp til tre dager.

Når det gjelder sykemelding kan jeg si at tannleger har ikke lov å sykemelde pasienter, da må man eventuelt oppsøke lege.

Mange tannleger har forøvrig åpent utover ordinær kontortid. Her hos oss holder vi langåpent på torsdager til 20.00, og du kan i tillegg få time på lørdager ved forhåndsavtale. Ved akutt behov kan vi nås mellom kl. 06.00 og 24.00 alle dager.

Vennlig hilsen Kawa

Fri fra jobb for å gå til tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart