Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 74 ratings)

Dette svaret tilhører vår tjeneste som du finner under fanen spør oss. Der kan du bla i besvarte spørsmål, og sende inn ditt eget. Du kan også besøke vår liste over tidligere besvarte spørsmål. Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt, og at du alltid må til undersøkelse for å få en gyldig vurdering og et presist svar.


Gule tenner


Hei, Jeg er 16 år og drikker ikke mye te, kaffe eller lignende. Like vel har jeg synlige gule tenner. Har prøvd ut mange forskjellige tannkremer som påstår at de skal gjøre tennene hvitere over tid og uker men ingen av disse har funket. Det har svekket selvtilliten min i tillegg til at jeg blir flau over å smile og vise tennene mine. Hadde regulering i 3 år, sluttet sommeren 2012. Har du/dere noen råd eller tips til meg som kan hjelpe?

Katrine

Kjære Katrine!

Du må ha en undersøkelse for å få svar på årsaken til den gule fargen. Det er mulig at reguleringen du har hatt har forårsaket denne gule fargen. Av og til er det rett og slett den naturlige fargen på tenner, som kan være litt gule. Det er store variasjoner blant befolkningen når det gjelder tannfarge. Generelt har unge mennesker hvitere tenner, og de gulner med alderen.

Jeg vil anbefale at du tar en test av dine tenner og finner ut hvor de ligger i forhold til fargeskalaen som tannleger bruker.

Hvis de er naturlig gule kan du bleke dem. Man kan ellers ha fasetter på veldig misfargede tenner.

Vennlig hilsen Kawa

Gule tenner

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart