Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Dette svaret tilhører vår tjeneste som du finner under fanen spør oss. Der kan du bla i besvarte spørsmål, og sende inn ditt eget. Du kan også besøke vår liste over tidligere besvarte spørsmål. Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt, og at du alltid må til undersøkelse for å få en gyldig vurdering og et presist svar.


Hvorfor legger man midlertidig fylling etter rotfylling?

Hei dere svarer til Kristine at det er vanlig å legge midlertidig fylling på rotfyllinger, men hvorfor er det slik? Vil det ikke bli dyrere for pasienten å komme flere ganger og fylle flere ganger? Jeg har en midlertidig fylling som har stått i nesten to år. Bare etter noe uker var den både brun og misformet (hakkete av jekslene oppe) men jag har lukket øynene siden jeg ikke liker tannlegestolen så godt. Jeg vet jeg skulle tilbake men det ble aldri... Hva kan gå galt hvis jeg ikke skifter denne? Tannen i seg selv har vært helt fin kjennes det ut som.

Geir

Hei Geir!

Etter at tannlegen har avsluttet en rotfylling kan det bli nødvendig å revidere den etter kort tid pga smerte eller hevelse. Derfor velger tannlegen å legge en midlertidig fylling først. Hos oss koster det ingenting ekstra å ha en midlertidig fylling. Hvis rotfyllingen er vellykket kan pasienten så bestemme om han/hun vil ha en krone, eller en permanent fylling.

Vennlig hilsen Kawa

Hvorfor legger man midlertidig fylling..

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart