Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Dette svaret tilhører vår tjeneste som du finner under fanen spør oss. Der kan du bla i besvarte spørsmål, og sende inn ditt eget. Du kan også besøke vår liste over tidligere besvarte spørsmål. Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt, og at du alltid må til undersøkelse for å få en gyldig vurdering og et presist svar.


Infeksjon og tannverk under graviditet


Hei jeg har 1 spørsmål . Jeg er gravid i uke 19 og har vært hos tannlegen å slipet ned to tenner som skal byggesopp igjen men den ene hadde infeksjon rundt rota og den andre i Tanna i nerven. Tannlegen la i noe smertestillende og rensende og tettet igjen. Dette var ca 3 uker siden. Nå har jeg så vondt igjen og har en metallisk følelse i tennene samt real smerte. Kan tannlegen gi meg noe penisillin eller noe for dette eller må hun bare gå rett på Tennene og bygge de opp med en gang selv med disse smertene. Jeg har så vondt og orker ikke så sånn. Håper på raskt svar da jeg føler tannlegen aldrig gir meg noe selv med tanntrekk og real betennelse så trekker tannlegen å sender meg hjem med intense smerter som kan vare i 6 dager. Hva kan gjøres. Hva kan jeg få? Mvh realt fortvilet

Simone

Hei Simone!

Ut fra din beskrivelse høres det ut som du har en infeksjon. Du kan ta en antibiotika-/penicillinkur, men du må ha en permanent behandling.

Dersom tennene trenger rotbehandling så må det gjøres ordentlig, og da vil smerten forsvinne. Dersom tennene har dårlig prognose så må du trekke dem.

Men jeg ville anbefalt å ta en penicillinkur først. Du kan oppsøke en tannlege og finne ut hva som skal gjøres.

Vennlig hilsen Kawa

Infeksjon og tannverk graviditet

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart