Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 74 ratings)

Dette svaret tilhører vår tjeneste som du finner under fanen spør oss. Der kan du bla i besvarte spørsmål, og sende inn ditt eget. Du kan også besøke vår liste over tidligere besvarte spørsmål. Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt, og at du alltid må til undersøkelse for å få en gyldig vurdering og et presist svar.


Kul etter tanntrekking - kreft?

For 2 måneder siden var jeg til tannlegen og trakk en visdomstann i underkjeven på venstre side. Jeg husker at tannlegen plagdes med å få den ut, og at jeg måtte få påfyll med bedøvelse underveis. Jeg hadde mye smerter i ca 3 uker etterpå, men ikke feber. Nå i dag kjenner og ser jeg en rund kul som har vokst ut der tanna han trakk ut var. Den har liksom vokst oppå selve tannkjøttet. Den er ca like stor som en klinkekule, og har en helt glatt overflate, og har litt lysere farge enn tannkjøttet. Tror den må ha kommet over natten, for jeg har ikke tenkt over dette før nå i dag. Det er ikke smertefullt, men bare svært ekkelt å kjenne at det er en kul der, og å se på den. Hva kan detter være? Kreft?

Mvh Elin

Kjære Elin!

Kreft vil ikke se slikt ut etter en ekstraksjon, så du kan ta det med ro.

Ut fra den beskrivelsen som du gir kan det være en cyste som har vokst der etter ekstraskjonen. Den er ikke farlig men må fjernes.

Jeg anbefaler at du tar kontakt med tannlegen og tar et røntgenbilde, og får denne tilstanden diagnostisert og får behandling.Vennlig hilsen Kawa

Kul etter tanntrekking - kreft?

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart