Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Dette svaret tilhører vår tjeneste som du finner under fanen spør oss. Der kan du bla i besvarte spørsmål, og sende inn ditt eget. Du kan også besøke vår liste over tidligere besvarte spørsmål. Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt, og at du alltid må til undersøkelse for å få en gyldig vurdering og et presist svar.


Narkose under tannbehandling

Heisann, har brukket to tenner for noen år siden, nå som jeg har fått en ny tannlege sier han at jeg må ta en rotfylling i den ene tanna pga det er bare noen av nervene som lever. Jeg har ekstremt mye tannlegeskrekk og lurte på om d var mulig å få narkose, om dette ble gjort hos tannlegen eller sykehus.

Takk for svar

Hilsen Gutt 17 år

Hei Gutt 17 år!

Hvis du har ekstremt mye tannlegeskrekk er det mulig å få narkose på sykehus, og hos tannlegen kan du få såkalt sedasjon. Sedasjon er en avslappet tilstand preget av ro eller lett søvn, som fremkalles ved hjelp av beroligende medikamenter (sedativa). Når du er mindre anspent vil du oppleve mindre smerte, bedøvelsen vil ha bedre effekt, og ikke minst vil hele situasjonen føles langt mindre skremmende.

Det er noen tannklinikker som tilbyr sedasjon med lystgass. Du kan finne dem på nettet der du bor, og kan henvende deg til dem.

Det anbefales at du tar sedasjon istedenfor full narkose. Folk med mye tannlegeskrekk kan godt gjennomgå behandling med sedasjon, og de vil ikke merke noe, eller huske noe etterpå.

Rofylling er forøvrig en ufarlig og dagligdags behandling.Vennlig hilsen Kawa

Narkose under tannbehandling

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart