Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Dette svaret tilhører vår tjeneste som du finner under fanen spør oss. Der kan du bla i besvarte spørsmål, og sende inn ditt eget. Du kan også besøke vår liste over tidligere besvarte spørsmål. Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt, og at du alltid må til undersøkelse for å få en gyldig vurdering og et presist svar.


Rotfylt tann som verker

Hei.

Trekte en tann i overkjeven , den ved siden av jekselen, for åtte dager siden. Har hatt lite smerter etter dette. Men har en tann i underkjeven som er rotfyllt som verker intenst. Den fikk byttet fylling for sju dager siden. Apiser alt for mye smertestillende da disse har svært kort virkning. Hva kan det være. Ingen teg på infeksjon.

Rådvill

Hei Rådvill!

Hvis du har skiftet fylling på den rotfylte tannen kan det tyde på at tannen har hatt et hull. Dersom tannen verker nå betyr det som oftest at rotfyllingen er mislykket og må gjøres om igjen.

Dersom tannen har hatt et hull over lengre tid, kan dette føre til bakterievekst i kanalene som er rotfylt, og rotfyllingen vil bli mislykket. Ta kontakt med tannlegen din og få tannen undersøkt.

Vennlig hilsen Kawa

Rotfylt tann som verker

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart