Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Dette svaret tilhører vår tjeneste som du finner under fanen spør oss. Der kan du bla i besvarte spørsmål, og sende inn ditt eget. Du kan også besøke vår liste over tidligere besvarte spørsmål. Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt, og at du alltid må til undersøkelse for å få en gyldig vurdering og et presist svar.


Smerter i tann i bro

Jeg byttet for en stund siden ut 10 tenner oppe, veldig fornøyd med resultatet. Men jeg har en hjørnetann igjen oppe på høyresiden som jeg ikke byttet ut. Den har egentlig vært litt vond fra og til et par år og den er fylt med sånn sølv fylling. Men nå gjør den fryktelig vondt igjen så fort den kommer i kontakt med mat eller drikke. det er ikke isinger men vonde strålinger . Spørsmålet er om jeg kan trekke denne tannen eller vil det påvirke broen som jeg har satt inn, at den kan bevege på seg om den siste hjørnetannen forsvinner?

Vondt i tanna

Hei!

Ut fra beskrivelsen din høres det ut som denne hjørnetannen har en infeksjon. I så fall trenger du en rotfylling. Jeg anbefaler at du tar kontakt med en tannlege og gjør nødvendig behandling.

Hvis denne tannen er en del av broen, må du beholde tannen ved å gjøre en rotfylling. Uten denne tannen vil broen din ryke.

Vennlig hilsen Kawa

Smerter i tann i bro

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart