Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Dette svaret tilhører vår tjeneste som du finner under fanen spør oss. Der kan du bla i besvarte spørsmål, og sende inn ditt eget. Du kan også besøke vår liste over tidligere besvarte spørsmål. Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt, og at du alltid må til undersøkelse for å få en gyldig vurdering og et presist svar.Sort prikk i hvite fyllinger

Hei! Jeg har friske fine tenner og kun skiftet et par amalgamfyllinger som har fått sprekk, de par siste årene. En av de mindre fyllingene ble erstattet av plast. I går oppdaget jeg en mikroskopisk liten sort prikk (eller hull?!) midt på fyllingen. Prøvde å pirke den vekk med en tannpirker, uten hell. Jeg har ikke noe ubehag i tannen ellers. Hva kan dette være?

Smilet

Hei Smilet!

Når en tannlege legger fylling kan luftbobler bli fanget i den myke fyllingen. Når tannlegen senere polerer fyllingen kan disse luftboblene komme til overflaten. Først kan de være usynlige men med tid kan dette fange misfarging og se ut som et hull.

Det er ikke hull, og jeg ville ikke gjort noe med denne tannen med mindre det er veldig skjemmende. I så fall kan du bytte fyllingen.

Vennlig hilsen Kawa

Sort prikk i hvite fyllinger

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart