Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Dette svaret tilhører vår tjeneste som du finner under fanen spør oss. Der kan du bla i besvarte spørsmål, og sende inn ditt eget. Du kan også besøke vår liste over tidligere besvarte spørsmål. Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt, og at du alltid må til undersøkelse for å få en gyldig vurdering og et presist svar.


Hvor kommer du fra?

hei, vor er du fra? ser for meg ørken land og lurer på utdannelsen din og om du er god. norsken din er bra hvor lenge har du bodd her

lurer

Hei lurer!

Jeg kom til Norge i 1996. Jeg har bodd i mange land, men jeg er opprinnelig kurdisk. Etter så mange år føler jeg meg mer norsk enn noe annet.

Jeg gikk på Bergen Katedralskole, og tok utdanningen min ved Universitetet i Bergen/Odontologisk fakultet. Jeg var uteksaminert i 2005. Norsk tannlegeutdanning har en meget høy standard, og norske tannleger har høy internasjonal anerkjennelse.

Hvorvidt jeg er en god tannlege må mine pasienter og kolleger svare på. Jeg håper at jeg er en god tannlege, og det er alltid rom for utvikling gjennom enhver yrkeskarriere. Jeg lærer nye ting hver dag.

Håper du er tilfreds med svaret.

Vennlig hilsen Kawa

Forresten er Kurdistan for det meste fjell og daler, vi har veldig lite ørken.

Hvor kommer du fra?

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart