Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Dette svaret tilhører vår tjeneste som du finner under fanen spør oss. Der kan du bla i besvarte spørsmål, og sende inn ditt eget. Du kan også besøke vår liste over tidligere besvarte spørsmål. Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt, og at du alltid må til undersøkelse for å få en gyldig vurdering og et presist svar.


Stygge og dårlige tenner


Hei! Jeg kvir meg så forferdelig til å gå til tannlegen, ikke bare fordi jeg har tannlegeskrekk, men fordi det nå er så lenge siden at alt ser helt forferdelig ut, og jeg har sikkert hundre hull og må trekke og rotfylle og styr og vesen. Nå håper jeg du kan trøste meg og si at det er helt vanlig å ha en forferdelig tannhelse, og at du ikke syns jeg er en idiot og en latsabb og et håpløst menneske selv om jeg ikke har tatt vare på tennene mine. Jeg må innrømme jeg er like redd for å få kjeft for ikke å ha gjort jobben, som selve behandlingen! Si at du ser slikt hele tiden, og at jeg er helt normal! Og at du tror det er mindre ille enn jeg tror... :D

Odontofoben

Hei, Odontofoben!

Du er hverken dum eller håpløs, og vi skal helt sikkert klare å gi deg et fint smil igjen! Aberet er jo at desto verre tannhelse, jo dyrere blir det å fikse. Det er derfor viktig at du får kommet i gang så raskt så mulig.

Det er helt normalt og veldig vanlig å være redd for tannlegen og tannbehandling. Selv jeg har også en viss tannlegeangst når jeg skal til behandling...

Vi kan tilby deg en gratis konsultasjon for å mentalt forberede deg på - og informere deg - om hva som skjer når du er hos tannlegen, slik at når du er klar for å begynne selve behandlingen er det forhåpentligvis ikke fullt så skremmende lenger. Hvis du har ekstrem tannlegeskrekk kan alternativet være å gå til en spesialist hvor du kan få behandling i narkose.

Alle voksne vet at god tannhygiene er viktig, men å kjefte på noen fordi de av en eller annen grunn ikke har fulgt opp, gjør slik jeg ser det bare vondt verre!

Du vil få informasjon om - og tips til - god tannhygiene, som tannlege er jo det en del av jobben min. Prøv da å tenk på at jeg gjør det for ditt beste!


Håper dette hjalp!


Vennlig hilsen KawaStygge og dårlige tenner

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart