Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Dette svaret tilhører vår tjeneste som du finner under fanen spør oss. Der kan du bla i besvarte spørsmål, og sende inn ditt eget. Du kan også besøke vår liste over tidligere besvarte spørsmål. Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt, og at du alltid må til undersøkelse for å få en gyldig vurdering og et presist svar.


Suger og svelger hele dagen

Jeg går og suger og svelger hele dagen som om jeg går med en drops i munnen. Det virker syrlig, så jeg tenker litt på tennene. Har gått slik i 3 mnd nå. Samtidig har jeg hatt sår i munnen som kommer og går. Lurer på om det kan være spyttet det er noe galt med.

Kana

Kjære Kana!

Ut i fra den beskrivelsen som du har gitt meg er det vanskelig å diagnostisere ditt problem, fordi årsaken kan være så mangt. Det kan være relateret til tennene dine, men det kan også være allergi eller en systemisk sykdom (sykdom som omfatter hele kroppen).

Jeg anbefaler at du tar kontakt med din lege eller tannlege slik at man kan få undersøkt hva problemet kan være.

Beklager at jeg ikke kan gi deg et mer utfyllende svar, men det er som sagt en litt for vag beskrivelse til at jeg kan si noe spesifikt. Jeg håper uansett at du finner ut av - og blir kvitt problemet snart!

Vennlig hilsen Kawa

 Suger og svelger hele dagen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart