Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 67 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

onsdag - 10 januar, 2018

Hei.

Jeg trakk en to visdomstenner på samme dag for over tre uker siden. Men jeg har hatt smerter som kommer og går i overkjeven der jeg trakk, i tillegg har jeg masse hardt og seigt slim nesten oppe ved nesa som jeg nesten ikke får harka opp.

Engen

Kjære Engen!

Du kan ha fått bihulebetennelse etter tanntrekkingen i overkjeven. Du må undersøkes av din fastlege eller tannlege og dersom du har bihulebetennelse må du bruke saltvannspray i nesen i noen uker.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
onsdag - 10 januar, 2018

Hei!

Jeg hadde regulering Når jeg var yngre, hvor den ble tatt av mens jeg gikk på ungdomsskolen. Ene fortannen flyttet seg litt skrått etterhvert, hvor jeg har opplevd at dette har blitt plagsomt den siste tiden. Virker som om den har flyttet seg mer ut. Tannen ved siden av har derimot flyttet seg innover, noe som fører til at jeg skjærer meg i leppa på fortanna. Den tannen som har flyttet seg innover er øm om jeg dytter innover på den, men ikke så øm når jeg dytter utover. Samtidig er den litt løs. Hva kan dette være? Det har jo vært slik i en del år så vidt jeg vet, men først den siste tiden jeg har lagt merke til det. Det er flaut å smile og alt, fordi det synes så godt! Kan ikke se noen spesielle fargeforandringer. Så hva er dette, og har jeg krav på noe?


 
Les mer...
onsdag - 10 januar, 2018

Hei!

For to uker siden slo jeg den ene fortanna mi så den ble vridd innover. Jeg fikk vridd den på plass og var på sjekk hos tannlegen dagen etter.
Han sa at alt så fint ut, men at den ville være vond lenge da den var slått løs fra de som holder den på plass i rotsekken eller hva det heter. En uke etter ble tanna rød/brun, sjekka på nytt hos tannlegen hvor han tok kuldetest uten noe særlig respons. Røntgen bildene viste fremdeles ingenting unormalt. Så etter en uke igjen, altså to uker etter skaden skjedde, fikk jeg en ekstrem ising i tanna, bare jeg åpnet munnen ser det var litt kaldt iset det. Tanna er fremdeles vond og øm. Kan jeg ha fått en betennelse inni der? Ville de ha sett det på røntgenbildene eller kan sånt skje kort tid etter jeg var hos tannlegen sist? Er tanna mi ...

 
Les mer...
onsdag - 10 januar, 2018

Hei!

Jeg har vondt i de midterste tennene i underkjeven, det kjennes ut som at det ikke er plass, og at de presses mot hverandre. Hva kan dette være? Har forøvrig en betennelse i visdomstannen bak nede, men den har ikke vokst ut enda.

Pernille

Kjære Pernille!

Man må gjøre en klinisk undersøkelse av deg for å finne årsaken bak din smerte. Ikke lett å si hva dette kan være.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart