Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 67 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

onsdag - 13 desember, 2017

Hei!

Jeg måtte rotfylle en tann som hadde fått skade og blitt porøs for ett år siden. Nå virker det som at tannen har smuldret opp under tannen(rundt fyllingen). Dette er ikke vondt. Hvor lenge kan jeg gå med dette? Kan jeg få betennelse av å gå for lenge med det?

Kine Reiten


Kjære Kine!

En rotfylt tann må restaureres hvis den skal fungere som en tann. Denne porøse tannen må ha krone. Ellers risikerer du å miste tannen.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
onsdag - 13 desember, 2017

Hei!

Jeg har hatt hull i tennen 2 ganger tidligere. De har blitt oppdaget tilfeldig og begge har vært så dype at tannlegen var skeptisk om det var noe galt med de, siden jeg ikke fikk vondt verken av borringen eller når de drev å pirket nede i tannen. Nå ser det ut som jeg har fått en stor sprekk i den ene tanna, men det er absolutt ikke vondt. Er det slik at enkelte bare har mindre følelse i tennene og burde burde jeg sjekke den sprekken nå, eller bare vente til den blir vond?

Silja

Kjære Silja!

Denne tannen bør sjekkes. En stor sprekk i en tann bør gi smerte. Dersom du ikke har smerte må tannen sjekkes for vitalitet. Denne tannen kan være nervedød. Ta kontakt med tannlegen og be om en undersøkelse.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
onsdag - 13 desember, 2017

Hei!


Jeg har fått et lite hull midt på tannen som er vedsiden av fortanna. Er dette lett å behandle ettersom det er midt på en tann foran? Er det vanskelig å få det til å se naturlig ut? Jeg har også stor angst for tannleger, og har lest meg litt opp om hjelp mot det, og fant en klinikk som sier jeg kan sove igjennom behandlingen.

Er det noe krav for å ta narkose?

Lisa

Kjære Lisa!

Det er ikke vanskelig for en god tannlege å legge en fylling som ser bra ut. Du kan få sedering ved tannlegekontorer. Jeg vet ikke om noen tannklinikk som tilbyr full narkose. Sedering er bra nok for tannbehandling.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
onsdag - 13 desember, 2017

Hei.

Jeg skal nå den 19desember igjennom en omfattende tannbehandling i narkose på 6timer Da skal det trekkes, rotfylles og settes inn inplater ++ å alt dette i overmunnen. Jeg gruver stort og er redd for tiden i tannlegestolen og tiden etterpå så spør litt her for og muligens få litt svar .. Jeg har utviklet stor tannlege skrekk grunnet traumer fra barndom og dårlig behandling fra tannlege som barn. Utførte slankeoperasjon 2014 noe som også gjorde til att tennerne ble meget nye dårligere.

Spm 1: kan jeg forvente store smerter etter tannlegebehandlingen?

Spm 2: hvor lenge må jeg vente med og kunne spise og drikke alkohol?

Spm 3: er det fare for betennelse etterpå ettersom det er så mye som skal gjøres på en gang?

Spm 4: kan implantater falle ut og bli mye ...

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart