Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.6 out of 5 (based on 65 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

mandag - 17 juli, 2017

Hei.

Jeg har en hvit flekk på Ca 1 cm lengde og en halv cm bredde. Den er hvit/blank og ser at det er er en rød prikk på flekken. Rundt flekken ser det ut som en svak gul/hvit farge. Hatt flekken der i 3 mnd nå ( kan vært der lengre uten at jeg har visst det ). Har sår som kommer og går, føler at jeg har mindre følelse på venstre del av tungen enn på venstre når jeg biter i tungen. Hatt mye dunking i en av tennene oppe ( vondt i tillegg men ikke tannverk ). Stikking og svake øresmerter som kommer og går. Stemmen Min blir en sjelden gang plutselig lys og mørk. Har litt vondt i tungen av og til. Tar jeg tingen inn mot venstre kinn virker den tykkere enn høyre kinn. Jeg er 24 år, røyker Ca 20 sigaretter PR dag, har lavt stoffskifte, begynte å røyke som 16 åring og holdt opp i ...

 
Les mer...
lørdag - 15 juli, 2017

Hei

Jeg har en visdomstann som er knust i flere biter helt inn til rota, og krona er helt oppsmuldret. tror det var en nerve i klem mellom også om jeg husker rett. (Skrekkelige svake, og jeg pleide å skjære tenner, som førte til at biter hele rider knakk av visdomstanna.
Munnhygienen er god, og jeg liker ikke godsaker og brus...).

Tannlegen anså fjerningen som for risikabel, og henviste meg til sykehus, men de ville ikke ta imot meg grunnet nye regler. Jeg må ha en alvorlig sykdom eller kritisk tannlegeskrekk (her faller jeg innenfor, men jeg får ikke gjennomslag). Jeg har ikke klart tanken på å operere i munnen uten narkose, for jeg er redd en panikk vil kunne skape problemer.. Men sett bort i fra dette...

Nå har jeg gått med midlertidig fylling i ett år som holder tanna i sjakk slik at den Ikke gnisser og ...

 
Les mer...
lørdag - 15 juli, 2017

Hei!

Jeg skal korrigere tannkjøttet (fortennene) 26/07 og skal lage kroner til fortennene 10/08. Er det en grunn til at man må vente i 2 uker før dette kan gjøres eller kan man lage kroner før det har gått to uker? Jeg bleker per i dag tennene, kan man fortsette med å bleke tennene til man bestemmer farge på kronene og får satt de på?

Hilsen Pernille

Kjære Pernille!

Jeg vet ikke hva type korreksjonskirurgi du skal ha og derfor kan jeg ikke si noe om du kan vente i to uker eller ikke.
Når det gjelder bleiking av dine tenner kan du alltid bleike tenner men problemet er at din tannlege vil bestemme fargen på kronene og skrive dette til tanntekniker og dersom fargeuttaket skjer nå og du fortsetter å bleike tennene i to uker til kan det hende at kronene er noe mørkere ...

 
Les mer...
onsdag - 12 juli, 2017

Hei.

Jeg har hatt en veldig rød farge over noen sidetenner på tannkjøttet. Jeg er litt bekymeret på hva det er. Også en annen ting er at den høyre fortanna mi beveges på seg når jeg presser litt på den. Jeg er bekymeret på hva det er?

Dj

Kjære Dj!

Det tyder på at du har betennelse i tannkjøttet. Du må ta kontakt med din skoletannlege og be om tannrens og du må selv begyenne og børste veldig nøye to ganger daglig.


Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart