Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 67 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

mandag - 23 oktober, 2017

Hei.

Jeg fikk i fjor høst konkludert hos tannlegen at jeg hadde ganske alvorlig grad av Pyrea. Jeg har veldig lege og tannlegeskrekk. Jeg skulle bli henvist viste til spesialist, men turte ta tlf når de ringte. (Forstod ikke alvoret og hadde ikke råd- i tillegg til at jeg stakk hode litt i sanden.) Nå har jeg bestilt ny time fordi jeg ikke tør noe annet. Jeg har lest meg 'syk' på nettet- og er nå livredd for at det er en annen sykdom som kan ligge bak..HIV, Leukumi? Det skal sies at jeg røyker, pusser tenner morgen og kveld, men er dårlig på bruk av tanntråd og munnskyllevann! ..og har vært dårlig til å gå årlig til tannlege. 5 år siden sist når jeg var der i fjor høst. ..jeg vet min mor også fikk det, men i en høyre alder, og det er nå stabilt! ..mitt ...

 
Les mer...
mandag - 23 oktober, 2017

Hei!

Jeg lurte på om det er mulig å fylle tannkjøttet, har mistet en del tannkjøtt pga snus.

Are Nilsen


Kjære Are Nilsen

Dette er vanskelig prosedyre. En tann som har mistet tannkjøtt er det vanskelig å få tannkjøttet lenger opp. I noen tilfeller kan en periodontist gjøre denne jobben. For å se om i ditt tilfellet kan det gjøres må du henvises til en periodontist.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
mandag - 23 oktober, 2017

Hei!

Jeg trakk ut visdomstannen min før ca 2 uker siden. På torsdagen som gikk så begynte jeg å føle smerter i området der de trakk tannen. Da jeg så etter i speilet så jeg at tannkjøttet har hovnet opp, har blitt ganske rød og den har trukket seg oppover. I tillegg er den løs og sitter ikke fast til tannen lenger. Jeg har brukt Corsodyl gele to ganger daglig fra fredagen, men føler ikke at det har hjulpet noe særlig. Hva kan være grunnen for det? Bør jeg dra til tannlegen for å undersøke det eller vil det gå over av seg selv?

Hadil

Kjære Hadil!

Å hovne etter å ha trukket en tann er vanlig. Dette skjer ikke ofte men er ikke uvanlig heller. Du kan vente i noen dager og hvis det ikke forbedrer seg kan du ta kontakt med din tannlege.

 
Les mer...
onsdag - 18 oktober, 2017

Hei

Min sønn på seks har fått fire nye tenner nede foran og de to fortennene oppe. Jeg synes de er gulaktige. Vi pusser godt og bruker fluorrablett og tanntråd. Har lest på noen forum at dette er litt "vanlig", og at tennene blir hvitere etter hvert. Stemmer dette? Under ett år siden de nye tennene begynte å vokse frem. Det er selvsagt snakk om det permanente settet.

Takk for svar.

Roger

Kjære Roger

Permanente tenner er gulere enn melketenner. Dette er helt vanlig og du trenger ikke å bekymre deg for din sønns tenner. Dette er dentin som skinner gjennom emaljen som gir en slik gulaktig utseende.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart