Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

onsdag - 14 mars, 2018

Hei

Jeg har en sønn på 7 1/2 år. Han var nesten 1 år før han fikk sin første tann. Ved de to-tre siste tannhelsekontrollene har tannpleier sagt at de ser at de nye tennene er på tur opp og at han snart vil begynne å felle tenner. To av tennene har vært løse, men fester seg igjen, så han har enda ikke felt tenner. Er dette normalt? Kan tennene under komme frem på andre steder om de "gamle" tennene ikke blir løse og han minster dem?

Ida

Hei Ida!

Din sønn vil miste melketenner før eller siden. Dette er en prosess som tar tid og av og til kan en melketann bli stående lenger enn vanlig eller forbli der og må trekkes. Du kan alltid ta turen til skoletannlegen og få dem sjekket.
Det er ikke farlig om de felles sent.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 

onsdag - 14 mars, 2018

Hei.

Har i dag vært å tatt en rotfylling og hadde en streng bak på denne tannen som måtte fjernes først. Og nå etter behandlingen 10 timer senere dunker tannen noe forferdelig. Så tenkte kanskje at siden den tannen ikke er festet sammen med de andre fortennene. At det er derfor den dunker. Eller at tannen reagerer feil etter første delen på rotfyllingen. Jeg vil helst ha en liten anelse om hva som skjer. Eller om det e jeg som hypokonder. Håper på svar.

Jonas

Takk


Kjære Jonas!

Denne dunkingen kommer fra rotfyllingen. Hvis man skulle fjerne streng bak tenner vil det ikke gjøre noe forskjell. Håper denne dunkingen har gitt seg nå.

Med vennlig hilsen

Prestestient Tannlegepraksis

 

lørdag - 3 mars, 2018
Hei!

Jeg har fått utført en åpen sinusløft operasjon. Nå 6 dager etter har stingene som holdt såret lukket løsnet, får litt gul veske ut av nesen på den siden. Er dette normalt eller burde jeg oppsøke tannlege?

Lasse


Hei Lasse

Eg anbefaler å ta kontakt med tannlegen som utførte denne operasjonen slik at han kan vurderer nødvendig behandling i dette tilfelle. 

Lykke til.

Mvh Tannlege Sindre Jørgensen.
 

lørdag - 3 mars, 2018

Jeg har ikke råd til å gå til tannlegen. Kan man få regning okså gå på nav? For er dem som styrer min økonomi

Tom
Hei Tom.

Ved trang økonomi kan man i visse tilfeller få støtte til tannbehandling av NAV. Då må man først få undersøkelse hos tannlege som kan gi deg eit kostnadsoverslag over nødvendig behandling. Denne undersøkelsen må ein betale sjøv. Deretter leverer du kostnadsoverslaget til NAV og søker om dekning for nødvendig behandling. Dersom den godkjennes vil du også få dekket undersøkelsen.

Ta gjerne kontakt hos oss for ein uforpliktende undersøkelse.


Mvh Tannlege Sindre Jørgensen.


 


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart