Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 67 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

onsdag - 18 oktober, 2017

Hei!

Vi er en ungdoms bedrift fra Nøtterøy videregående skole. Vi i gruppa har kommet med en ide'. Vi skal lage en tannbørste som er festet med tanntråd i den andre enden. Vi har bestemt oss for at målgruppen med produktet er til barn og ungdom, med en slags spillfunksjon som vil gjøre tannpussen morsommere og samtidig gi et godt resultat. Denne spillfunksjonen går ut på at hver ende av tannbørsten har et grønt og rødt lys. Før barnet starter å pusse tennene vil lyset være rødt, når barnet da har pusset tennene lenge nok vil lyset bli grønt. Dette vil skje på den andre siden også når de bruker tanntråden. Det vi tenker er at når barnet har fullført tannpussen og lyset har blitt grønt, vil de også få motivasjonen til å gjøre ...

 
Les mer...
onsdag - 18 oktober, 2017

 

Hei!

Jeg leste en gang ett eller annet om munn og nese som gjør at man snorker..

Jeg har kryssbit og lurer på om at om mine tenner kommer på plass (regulering) vil jeg slutte å snorke?

Anonym

Kjære Anonym

Snorking har flere årsaker blant annet overvekt og ellers alder, men kryssbitt er ikke årsaken bak snorking.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
torsdag - 5 oktober, 2017

Hei

Jeg har nylig rotfylt to fortenner som har krone (Kronene er fra 10 år tilbake i tid). Tannlegen er usikker på prognosene på begge tenner, i såfall må jeg gjøre et kirurgisk inngrep for å bli kvitt infeksjonen. I følge tannlegen er det da en risiko for at tannkjøttet vil trekke seg oppover noe som ikke er så heldig pga kronene... Kan et alternativ være implantat isteden med tanke på det estetiske?

Anita

Kjære Anita!

Dersom en infeksjon persisterer selv etter en rotfylling vil da være mulig å gjøre en rotspissamputasjon. En oral kirurg kan kutte enden av røttene på tannen. Du kan alternativ gå til en endodontist for å gjøre rotfyllingen på nytt. Verken av disse behandlingene førere til forandring i tannkjøttlinjen.

 
Les mer...
torsdag - 5 oktober, 2017

Hei.

Jeg skjærer tenner om natta, noe som gjør at en del av tennene mine har blitt misformet. Jeg lurer på om en regulering vil kunne gjøre at jeg ikke skjærer tenner om natta? Har en del skjeve tenner..

Helene

Kjære Helene

Vanligvis brukes bittskinner for å forhindre tannskjæring. Om regulering kan stanse et slikt problem er jeg litt i tvil. Regulering brukes ikke for å stanse tanngnissing.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart