Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.6 out of 5 (based on 65 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

fredag - 7 juli, 2017

Hei!


Trakk visdomstann igår, underkjeve. Måtte og fjerne en del av tannbro. Har høy smerteterskel, men dette var noe av det mest smertefulle jeg noensinne har opplevd tross masse lokalbedøvelse. Fremdeles sterke smerter , også opp i øret, ingen blødning. Tar ibux 800 mg x 3 + Tramadol 50 mg. x 3. Hvor lenge kan jeg regne med at smertene vedvarer ? Siden broen ble delt, mangler jeg nå de 3 bakerste tennene ( visdomstannen inkludert ) Anbefales implantat pga tyggeflate ?


Anna

Kjære Anna!

Smerte etter visdomstanntrekking kan variere fra pasient til pasient avhengig av omfanget av inngrepet. Dersom tannlegen fjerner mye bein da er det mye smerte etter trekkingen. Vanligvis vil pasienten ha smerte i 3 dager etter inngrepet.
Du trenger ikke noen erstatning for en visdomstann. En implantat er ikke ...

 
Les mer...
fredag - 7 juli, 2017

Hei!

Jeg begynte i dag med tannbleking. Har kjøpt skinne og blekemiddel hos tannlegen. I bruksanvisningen står det at man skal skylle munnen etter at skinnen med blekemiddel er satt inn. Det kommer da vann inn i skinnen, og blekemiddelet blir blandet med vann. Skal det være slik?

Britt

Kjære Britt!

Du skal ikke skylle etter at du har satt inn skinnen på plass. Du kan bare tørke av ekstra bleikemiddel ved hjelp av en Q tips. Du skyller etter at du har fjernet skinnen.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
lørdag - 1 juli, 2017

Hei!

Fikk rotbehandlet 6-årsjekselen idag. Den gjør fortsatt vondt når jeg tygger sammen ellers kjenner jeg konstant murring/dunking i kjeven. Har rotfyllt før og kan ikke huske at det var slike smerter/ømhet etterpå. Hvilke symptomer bør jeg være obs på og bør jeg ta smertestillende slik at muskulaturen får slappet av å jobbet?

Nibni

Kjære Nibni!

Å ha smerte etter en rotfylling er ikke uvanlig. Se om denne smerten tar av med tid eller ikke. Dersom smerten forblir som den er nå eller blir verre må du da ta kontakt med din tannlege og gjøre en ny vurdering av rotfyllingen eller henvise deg til en spesialist.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
fredag - 30 juni, 2017

Hei

Råtten smak/ lukt fra visdomstann i tannbro. Pensler med corsodyl rundt tannen, ingen effekt. Føles som om broen " står i spenn " sprenger. Renser tennene etter hvert måltid med tanntråd og pusser godt 2 ganger pr. dag. Hva kan jeg gjøre for å bli kvitt problemet?

Anna

Kjære Anna!

Denne visdomstannen må dessverre trekkes. Du må bestille time hos tannlegen din og få den fjernet.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart