Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 74 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

lørdag - 27 januar, 2018

Hei.

Jeg var hos tannlege for 3 dager siden med en betenelse nedre del av kjeven. Var slik at det sto igjen en del av en råtten tann men tannkjøttet dekket dette over. Etter besøk hos tannlegen trakk vi restene av tannen og har sydd noen sting. Nå ser jeg at det er en slags mørk farge etter inngrepet(nesten svart) og har en forferdelig smak i munnen. Er dette tegn på at jeg har betenelse igjen?

Håper på godt svar.

Kjære Deg!

Det tar tid før et sår tilheler seg. I denne prosesen vil såret se noe svart ut. Dette er blod som har stivnet eller koagulert. Smaken kan komme fra betennelse men denne betennelsen er midlertidig og vil gå over etter en stund. En betennelse er normalt å ha etter en tanntrekking. Dette er en normal reaksjon på sårtilheling. 
Du kan ta det med ro og bare vent i noen dager til og alt vil være bra igjen.

Håper svaret er godt nok!


Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian
 

 

søndag - 21 januar, 2018

Hei!

Jeg opererte ut visdomstanna mi nede til venstre fredag for en uke side. Har hatt veldig problemer, og fikk på onsdag påvist betennelse i kjevebeinet og har begynt på antibiotika. Synes det har begynt å hjelpe, men det verker/banker særlig i en jeksel (ikke den rett ved siden av gropa, men det ved siden av den igjen) eller om det kan tyde på at det er hull i tanna i tillegg?

Kjersti

Kjære Kjersti!

En tannlege må undersøke tannen klinisk for å finne svaret. Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg med å diagnostisere problemet.

Med vennlig  hilsen

Prestestien Tannlegepraksis

 

søndag - 21 januar, 2018

Hei!

Jeg var hos min faste tannlege 9 januar 2018, der fikk jeg 2 tenner i overkjeven fikset og fylt igjen... (tror det er jeksler) etter den tid har jeg hatt ising i den ene tannen, men ikke konstant, det kommer bare når jeg tygger hardt sammen eller tygger på noe hardt? lurer veldig på hva dette kan være... er veldig redd for rotfylling og andre store ting :(:(

Camilla

Kjære Camilla!

Det er ikke uvanlig med litt ising eller til og med smerte i en periode etter at man har fylt en tann. Du kan vente litt lenger. Dersom symptomene daler ned er det et bra tegn. Ellers må du ta kontakt med din tannlege for en vurdering av dine tenner.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 

søndag - 21 januar, 2018

Hei!

I over en lengre periode har jeg blødd fra tannkjøttet etter bruk av tanntråd/tannstikker. Leser rundt på nettet det kan være tannkjøttsykdom, og er veldig redd for om det kan være det. Har vært til tannlegen innimellom, og de har ikke sagt noe. Har bestilt time på nytt. Hva kan jeg gjøre?

Toril

Kjære Toril!

Dersom du opplever blødning fra tannkjøttet når du bruker tanntråd kan du ha tannkjøttbetennelse eller gingivitt. Ta kontakt med din tannlege og be om tannrens og råd om hvordan du skal ta vare på dine tenner.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart