× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen - besvarelser

4.5 out of 5 (based on 203 ratings)

torsdag - 31 mai, 2018

Hei.

Jeg har en 12 års jeksel på venstre side i underkjeven, som er sår og blir vond når jeg kommer borti med tungen... Det er også mørke rødt rundt den i tannkjøttet. Denne har plaget meg lenge, har prøvd fysioterapeut og kiropraktor uten hell. Tannlegen finner ikke noe feil ved vanlig ringen.. .. Det stråler også opp til øret. Hva tror du dette skyldes ?

Jente 33

Kjære Jente 33

Denne tannen må sjekkes for vitalitet. Tannlegen må gjøre en grundig undersøkelse av denne tannen.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 

torsdag - 31 mai, 2018

Hei!

Lurer på vilken vei skal jeg dra på gomen for at den skal strammes.

Gutt

Kjære Gutt

Vi kan ikke hjelpe, du må spørre kjeveortopeden om dette problemet.

Med vennlig hilsen

Prestestien Tannlegepraksis

 

søndag - 27 mai, 2018

Hei

hvis jeg trenger et Panoramarøntgen må jeg betale undersøkelse også?

Rodica

Kjære Rodica!

Ja. Du må ha en undersøkelse som kan begrunne e panoramisk røntgenbilde.
Tannlegen må kunne begrunne hvorfor han har tatt et slikt bilde. Dersom tannlegen ikke har noen begrunnelse journalført vil dette være et problem for tannlegen.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 

søndag - 27 mai, 2018

Hei!

Jeg har ganske små tenner som har lenge plaget meg. Er noe som helst man kan gjøre hos en tannlege for å få de større?

Nina

Kjære Nina!

En tannlege må undersøke deg klinisk for å finne ut hva kan gjøres. Man kan blant annet sette på skallfasetter på tennene for å gjøre dem større hvis det er nødvendig.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian 

Still ditt spørsmål

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...