× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

onsdag - 14 mars, 2018

Hei

Jeg har en sønn på 7 1/2 år. Han var nesten 1 år før han fikk sin første tann. Ved de to-tre siste tannhelsekontrollene har tannpleier sagt at de ser at de nye tennene er på tur opp og at han snart vil begynne å felle tenner. To av tennene har vært løse, men fester seg igjen, så han har enda ikke felt tenner. Er dette normalt? Kan tennene under komme frem på andre steder om de "gamle" tennene ikke blir løse og han minster dem?

Ida

Hei Ida!

Din sønn vil miste melketenner før eller siden. Dette er en prosess som tar tid og av og til kan en melketann bli stående lenger enn vanlig eller forbli der og må trekkes. Du kan alltid ta turen til skoletannlegen og få dem sjekket.
Det er ikke farlig om de felles sent.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 

onsdag - 14 mars, 2018

Hei.

Har i dag vært å tatt en rotfylling og hadde en streng bak på denne tannen som måtte fjernes først. Og nå etter behandlingen 10 timer senere dunker tannen noe forferdelig. Så tenkte kanskje at siden den tannen ikke er festet sammen med de andre fortennene. At det er derfor den dunker. Eller at tannen reagerer feil etter første delen på rotfyllingen. Jeg vil helst ha en liten anelse om hva som skjer. Eller om det e jeg som hypokonder. Håper på svar.

Jonas

Takk


Kjære Jonas!

Denne dunkingen kommer fra rotfyllingen. Hvis man skulle fjerne streng bak tenner vil det ikke gjøre noe forskjell. Håper denne dunkingen har gitt seg nå.

Med vennlig hilsen

Prestestient Tannlegepraksis

 

lørdag - 3 mars, 2018
Hei!

Jeg har fått utført en åpen sinusløft operasjon. Nå 6 dager etter har stingene som holdt såret lukket løsnet, får litt gul veske ut av nesen på den siden. Er dette normalt eller burde jeg oppsøke tannlege?

Lasse


Hei Lasse

Eg anbefaler å ta kontakt med tannlegen som utførte denne operasjonen slik at han kan vurderer nødvendig behandling i dette tilfelle. 

Lykke til.

Mvh Tannlege Sindre Jørgensen.
 

lørdag - 3 mars, 2018

Jeg har ikke råd til å gå til tannlegen. Kan man få regning okså gå på nav? For er dem som styrer min økonomi

Tom
Hei Tom.

Ved trang økonomi kan man i visse tilfeller få støtte til tannbehandling av NAV. Då må man først få undersøkelse hos tannlege som kan gi deg eit kostnadsoverslag over nødvendig behandling. Denne undersøkelsen må ein betale sjøv. Deretter leverer du kostnadsoverslaget til NAV og søker om dekning for nødvendig behandling. Dersom den godkjennes vil du også få dekket undersøkelsen.

Ta gjerne kontakt hos oss for ein uforpliktende undersøkelse.


Mvh Tannlege Sindre Jørgensen.


 

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...