Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 70 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

torsdag - 5 oktober, 2017

Hei.

Jeg skjærer tenner om natta, noe som gjør at en del av tennene mine har blitt misformet. Jeg lurer på om en regulering vil kunne gjøre at jeg ikke skjærer tenner om natta? Har en del skjeve tenner..

Helene

Kjære Helene

Vanligvis brukes bittskinner for å forhindre tannskjæring. Om regulering kan stanse et slikt problem er jeg litt i tvil. Regulering brukes ikke for å stanse tanngnissing.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
fredag - 29 september, 2017

Hei

Jeg har en jeksel helt neders på høyre side, tannlegen og en tannkirug sier det er 12 års jeksel. Mitt minne sier st jeg trakk en 6 års jeksel i ung alder der, men jeg kan ta feil. Har noen sorte streker i gropene, trodde dette var hull eller noe påbegynnende. Tannlegen og kirurgen sa at tannen var frisk og ikke grunn til noe behandling eller trekking. Hva kan disse strekene være i fordypningen i jekselen? Er det bare misfarging ?

Nysjerrig

Kjære Nysjerrig

En tann kan ha ganske særegne form og trekk. Fissurer og groper er vanlig på tenner. Hvis jeg skal svare nøyaktig hva er det du ser på tannen må jeg se tannen klinisk. Du har allerede vært hos tannlegen og de har ikke funnet noe merkelig med tannen og derfor regner med dette normal struktur.

Med vennlig hilsen

 
Les mer...
onsdag - 27 september, 2017

Hei!

Min sønn på 5 år har en fortann (melketann) som er blitt blågrå. Jeg antar at det er etter et dunk mot tannen, men usikker på når/hva som har skjedd... Vi bor for tiden i utlandet, så det er litt vanskeligere å oppsøke tannlege enn det hadde vært hjemme, så spørsmålet er: bør en tannlege se på tannen hans eller er dette vanlig og ufarlig?

Miriam

Kjære Miriam

Du må ta din sønn til en tannlege for å sjekke tannen.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
søndag - 24 september, 2017

Hei

Rotfylte en tann i underkjeven nylig hvor spissen av instrumentet sitter igjen i kanalen. Tannlegen satte i midlertidig fylling , som ikke ellers hadde vært nødvendig, for å se det ann og mente jeg muligens måtte ha kirurgi hos spesialist for å få fjernet den. Dette er skummelt i seg selv, men tenker også kostnader. Skal jeg måtte betale mye ekstra for en feil som tannlegen har gjort?

Takk for svar

Emilie

Kjære Emilie!

Du kan be om å få journalen utlevert og du kan klage hos pasientskadeerstatning.
Dersom tannlegen har følgt den normale prosedyren er han ikke skyldig i uaktsomt behandling. Fordi instrumentseparering i nervekanaler er noe vanlig og kan skje av og til.
Pasientskadeerstatning vil gå gjennom journalen og hvis de avdekker uaktsom behandlingsprosedyrer ...

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart