Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.6 out of 5 (based on 65 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

tirsdag - 28 mars, 2017

Hei.

Jeg plages med reflux å syren kommer helt opp å legger seg på tennene mine. Spiser nexium mot det. har plagdes siden 5-6års alderen. Men nå har syren begynt å gjøre store skader på tenne. Har allerede trekt 6 tenner for at dem har vært helt ødelagt, å det ikke har vært mulighet for å bygge dem opp igjenn. Har jeg rett til noen form for støtte eller er det bare å spare opp å bytte alt ut?

Tor

Kjære Tor!

Hvis det kan konstateres at dine tenner har syreskade kan du få støtte til tannbehandling. Tannlegen kan da ta kliniske blider som kan brukes som bevis på skader på dine tenner.

Ta kontakt med en tannlege og be om behandling.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
tirsdag - 28 mars, 2017

Hei!

Hvis man har fått en infeksjon over visdomstannen, hjelper det å pusse dette område oftere enn hva som ellers er anbefalt?

Anonym

Kjære Anonym!

Nei, det hjelper ikke å pusse ekstra når du har en infeksjon rundt visdomstannen.
Vanligvis oppstår slike infeskjoner når det er lite plass til visdomstannen i kjeven og tannkjøttet dekker delvis tannen. I slike tilfeller må pasienten trekke tannen og dersom de har mye infeksjon i området kan de få antibiotika i en periode for så trekke tannen.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
tirsdag - 28 mars, 2017

Hei

Jeg har vært syk noen dager nå og ligget mest inni huset alene. Dette førte da til dessverre dårlig tannpuss de siste dagene. Når jeg nå skulle pusse tennene mine idag, la meg merke til at den ene nedetannen min har begynt å gå veldig innover, dessuten har den blitt veldig gul. Ser ut som tannkjøttet rundt den gir litt etter, for det ser veldig løst ut og blør veldig lett. Har også en streng bak der (etter regulering)
hvor den tannen ligger helt ytterst der hvor strengen er festet, men det ser ut som at tannen har greid å bøye med seg hele strengen.

Setter pris på svar:)

Jens

Kjære Jens!

Det høres ut som om du har tannkjøttsykdom. Dersom dine tenner eller din tann har begynt å bevege seg vil dette tyde på at tannen/tennene ...

 
Les mer...
mandag - 27 mars, 2017

Hei!
Min sønn mistet i dag sin første tann og det ser ut som litt av roten ikke kom sammen... er dette noen fare?

Stian

Kjære Stian!

Dette er ikke farlig. Denne roten vil bli absorbert og vil forsvinne i løpet noen måneder.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart