Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 70 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

torsdag - 8 februar, 2018

Hei!

Hvor er dette? Og hva koster det for hjemmebleking oppe og nede?

Maylen

Kjære Maylen!

Vår adresse er Myrdalskogen 2A 5118 Ulset.
Det koster totalt 2500 kr å bleike tenner både oppe og nede.

Med vennlig hilsen

Prestestien Tannlegepraksis

 
Les mer...
torsdag - 8 februar, 2018

Hei!

Kronen som skulle settes på viste seg å ha feil farve. Trodde at en ny krone måtte lages, men tannlegen min mente at dette ikke var tilfelle og at kronen bare kunne få et belegg med rett farve. Hva gjør dette evt. med passformen dvs trenger den mere plass enn den opprinnelige kronen og er holdbarheten like bra sammenlignet med den opprinnelige kronen? Kan belegget/ deler løsne med tiden? Jeg mener at det i utgangspunkt foreligger en kunstfeil og at jeg har krav på en helt ny krone med riktig farve? Har i utgangspunkt meget hvite tenner, nr 2 på den øverste skalaen, og den nye kronen på en jeksel øverst til høyre lyste påfallende gult mot mine egne tenner. Har vært pasient hos samme tannlege i snart 35 år og er generelt fornøyd med tidligere behandlinger, bortsett fra kroner. Har alt i alt fått tre ...

 
Les mer...
mandag - 5 februar, 2018

Hei.

Da jeg var 15 år ble mine to fortenner skadet og ble rotfylt. Nå knakk den ene tannen. Frakturen er ikke synlig men tannen kan beveges på. En tannlege har limt den til tennene på siden. Men jeg ønsker ikke å ha de slik over lengre periode. Hva synes dere en bør gjøre for finne ut mer om frakturen og evt videre plan?


Hilsen Anita

Kjære Anita!

Den tannen som er knekt bør undersøkes. Dersom frakturen går langs roten da har tannen dårlig prognose og må trekkes. Hvis frakturen er bare overfladisk kan tannen ha stift og krone.

En undersøkelse er nødvendig for å bestemme hva skal gjøres med tannen. Ta kontakt med din tannlege og be om en permanent behandling.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa ...

 
Les mer...
lørdag - 3 februar, 2018

Hei.

Har plutselig fått en rød klump på fremsiden av tannkjøttet. Den kom over natten og gjør ikke vondt. Virker som den sitter fast. Har hatt den i to uker nå. Er gravid i uke 35, så vil helst vente med å gå til tannlege pga røntgen. Men er bekymret for kreft. Hvor lang tid tar det å utvikle seg, hvis det er det? Bør jeg gå med en gang, selv om jeg er gravid? Har ikke noen problemer med tennene.

Aldri hatt hull.

Mathilde

Kjære Mathilde!

Dental røntgen er ikke farlig for gravide. Selv om man prøver å unngå dem men de er harmløse siden dosen på dental røntgen er veldig lite.
Det beste er å ta turen til en tannlege og ha en klinisk sjekk av både dine tenner og denne klumpen. Jeg er helt sikkert at denne klumpen ...

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart