Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 70 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

onsdag - 23 august, 2017

Hei!

Vondt i venstre øret over lang tid etter innsetting av bro i øvre venstre kjeve bakerst. Broen består av 3 tenner som er festet i hver sin tann, mellommannen er trekt. Det er ikke foretatt rotfylling IMF med broen. Har vært til lege og sjekket og skylt, han fant ikke noe. Kan de være en nærve som er i klemm?
Det er ikke betent.

Inge

Kjære Inge!

Du må ta kontakt med tannlegen din. Tannlegen må sjekke om broen har feilbitt eller om den er for høy. Alternativ kan det være at den ene tannen som bærer broen har fått betennelse.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
lørdag - 12 august, 2017

Hei

Jeg holder på med internbleking av venste fortann. Tanna ble rotfylt for 9 år siden. Etter andre innlegg av blekemiddel, datt den midlertidige plomba ut 1 time senere. Tannlegen min er ikke tilgjengelig før om 4 dager. Er det farlig at blekemiddelet lekker ut i munnen min? Må jeg oppsøke tannlegevakt?

Karianne

Kjære Karianne!

Nei det er ikke farlig men prosessen må gjøres på nytt. Men du må helst ha en midlertidig fylling for å beskytte rotfyllingen. Så ta kontakt med tannlegevakten og ha en midlertidig fylling på plass.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
lørdag - 12 august, 2017

Hei!

Jeg har brukt antidepresive tabletter i mange år og har gått på sobril 1år 6mnd sluttet med denne for 4mnd siden og bruker vival, kan det ha skadet tennene mine, jeg har fått mye dårligere tenner på de siste 2 årene ?

Smurf

Kjære Smurf

Du kan ha fått munntørrhet som følge de medisinene du har brukt. Munntørrhet kan skade tenner.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
lørdag - 12 august, 2017

Hei

Jeg lurer på om munnskyllevann gir bedre tannhelse og om det er et poeng å bruke det? Har hørt at det "vasker" vekk tannkremen, stemmer dette?

Kristina

Kjære Kristina!

Munnskyllevann kan være et bra supplement for tannrens. Fortsatt børsting og tanntråd er den beste måten å rense tenner på. Tenner må renses mekanisk ved å børste overflatene velding nøye to ganger daglig.
Noen folk bruker bare munnskyllevann uten å børste tenner. De gjøre seg selv en bjørnetjeneste. Fordi plakk som samler seg rundt tenner kan ikke bare skylles vekk.
Den eneste kjente effekten mellom munnskyllevann og tannkrem er mellom corsodyl og tannkrem. Du må børste først og halv time senere må du bruke corsodyl ellers vil tannkremen ...

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart