Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

torsdag - 21 desember, 2017

Hei!

Jeg trakk en tann i går tidlig og lurte på når man kan spise godteri og drikke brus igjen? Tenker med tanke på juletiden som kommer nå

Malin

Kjære Malin!

Hvis du venter i et par dager så skal det gå an å spise godteri.
Ha en god jul og spis med måtehold.

Med vennlig hilsen

Prestestien Tannlegepraksis

 

tirsdag - 19 desember, 2017

Hei!

Rotfylte en jeksel i overkjeven for ca 4 uker siden, tre rotkanaler. Dette gikk over 3 behandlinger, ble raskt smertefri. Nå har jeg på ny fått smerter. Ingen effekt av ibux og paracet. Har nå tatt 50 mg. voltaren og 660 mg. apocillin, noe jeg fant i medisinskrinet mitt. Er det normalt å få smerter så lenge etter rotfylling? Er redd for å måtte trekke tannen, da jeg har trukket en bro i underkjeven og er avhengig av tyggeflate. Har time hos tannlege om noen dager.

Fortvilet.

Kjære Fortvilet!

Muligens denne tannen har ekstra kanal som er vanskelig for en tannlege å finne. Du må henvises til rotfylling spesialt.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 

tirsdag - 19 desember, 2017

Hei!


Med et uhell fikk jeg en iPad slått mot fortennene mine går kveld og det gjør fortsatt vondt dersom jeg prøver å feks. spise noe hardt, og jeg kan kjenne ubehag i tennene hele tiden. Er dette noe som vil gå over av seg selv? Har tannlege-time neste uke (normal sjekk), og kan evt. Spørre da om det ikke har gått over?

Emilie

Kjære Emilie!

Dersom du har store smerter må du ta kontakt med din tannlege elles kan du vente til neste uke.

Med vennlig  hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 

tirsdag - 19 desember, 2017

Hei.

Var hos tannlegen og fikk borret opp en jeksel der et hull hadde fått utviklet seg under en eksisterende fylling. Tannlegen kunne ikke se at hullet hadde gått inn til nerven, men det var ikke langt unna. Han ville detfor prøve å berge tannen og la et isolerende lag med kalk før plastfylling. Jeg skulle ta kontakt igjen for rotfylling dersom tannverk utviklet seg innen 2 dager. Kjenner at noen har rotet nedi der men er ikke direkte vondt, mer en slags kløe. Kan også trykke ganske hardt på tanna uten å merke noe.

Er det håp?

Anders

Kjære Anders!

Dette er et bra tegn at du ikke har smerte. Du må vente litt og se hvordan dette utvikler seg. Dersom du er smertefri er det ingenting å gjøre for denne tannen.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart