Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 70 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

lørdag - 12 august, 2017

Hei!

Jeg har problemer med at tannkjøttet på de to tennene ved siden av fortennene trekker seg tilbake. Jeg har brukt snus i ca 1 år. Jeg har også en permanent streng bak disse tennene som gjør at jeg ikke kommer til med tanntrå. Hva kan jeg gjøre for å stoppe dette? Har ikke problemer med ising eller lignende, men det ser ikke estetisk bra ut. Vil legge til at den siden jeg oftest legger snusen er den som er minst påvirket....

Student

Kjære Student

En klinisk undersøkelse må gjøres for å finne ut årsaken bak den trekkingen av tannkjøtt hos de to tennene. Du må huske at du er bare 21 år og tannkjøttet vil trekke seg tilbake litt mer og dette er helt naturlig.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
onsdag - 9 august, 2017

Hei!

Jeg var hos tannlegen min til den vanlige årlige undersøkelsen. Jeg klagde da over en tann som var litt vond/øm. Det ble tatt bilde og det ble funnet en sprekk i en gammel fylling.( en liten fylling) Hun sjekket om roten var "levende" og det var den. Hun sa at hun ikke villle gjøre noe med den, men at jeg måtte komme tilbake hvis smerten økte.
6 mnd senere hadde jeg skikkelig tannverk. Gikk til tannlegen og da var roten "død", så tannen måtte rotfylles. Jeg gikk til spesialist før sommeren og fikk 1. behandling av rotfylling. I løpet av sommeren knakk tannen og nå må den trekkes. Jeg må nå sette på en kosbar bro. Er jeg feilbehandlet 1. gangen hos tannlegen? Lar man i noen tilfeller en sprekt fylling bare være?I tilfelle ,- på hvilket grunnlag er det en slik avgjørelse tas?

 
Les mer...
onsdag - 9 august, 2017

Hei!

Jeg lurer på om dere vet noe om tannbleking fra Whitewithstyle?

Rebecca Jonsen

Kjære Rebecca!

Det finnes mange produkter i markedet og dessverre har vi ingen mulighet å teste dem og gi tilbakemelding til forbrukere.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
lørdag - 29 juli, 2017

Hei.

Jeg har merket en slags orange liten kule eller jeg vet ikke om det er en kule. Den ligger i hvertfall helt bakerst i munnen min. På venstre side. Er det noe som går vekk eller er noe jeg burde bekymre meg for?

Daniel

Kjære Daniel!

Det høres ut som det er en tann som skal vokse ut av tannkjøttet. Hvis dette er ikke plagsomt kan du vente ellers kan du ta kontakt med skoletannlegen for en undersøkelse av denne kulen.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart