× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen - besvarelser

4.5 out of 5 (based on 203 ratings)

mandag - 19 februar, 2018

Hei!

Jeg borret to approksimale hull med engang, og mistet da kontaktpunktet på begge. Dette var litt dumt da jeg innså det først da jeg la på matrisen. Fyllingen ble veldig tett og det er vanskelig å få brukt tanntråd mellom disse tennene. Hva kan jeg gjøre for å forbedre fyllingen?

Tannlegestudent

Hei,

Godt kontaktpunkt er veldig bra! Hvis det er for stramt for tanntråd ville jeg forsøkt å pusse litt forsiktig med en pussestrips aproksimalt for å se om det blir lettere med tanntråd.

Med vennlig hilsen,
Prestestien Tannlegepraksis

 

mandag - 19 februar, 2018

Hei!

Jeg fikk lagt på en krone, å den forsatte å gjøre litt vondt i par uker etterpå, så fikk jeg ny time , Så blei det rottfyllingen, Måtte ned tre ganger før han gjorde ferdig rotfyllingen, Da hadde det kostet meg med krona og rotfylling 13.500, Men nå 3 uker etter så er det begynt å bli litt ømt(Trykkvondt) når jeg spiser. Er det vanlig .

Mvh kah

Kjære Kah!

En rotfylling kan av og til mislykkes. I dette tilfellet høres ut som det er et problem med rotfyllingen. Tannen bør sjekkes av tannlegen og eventuelt behandling må gjøres dersom det er nødvendig.
Dessverre er det dyrt med tannbehandling. Du har ikke betalt for mye men behandlingen kan være mislykket. Du har rett på å få hjelp av tannlegen. Du kan kontakte dem og de vil finne ut årsaken bak denne trykkømheten og vil veilede deg angående nødvendig behandling.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian
 

mandag - 19 februar, 2018

Hei.

Har fått satt på 6 kroner, 3 på hver side nede. Har verket i kjeven i 6 uker, og det vil ikke gi seg. Går kontinuerlig på parasett og ibux. Når vil dette gi seg?

Arne

Kjære Arne!

I utgangspunktet skal det ikke være sterke smerter slik at man trenger å bruke smertestillende i lang tid etter man har satt på en krone. Det kan være litt ubehagelig de første dagene da det er litt som en "ny sko" og man trenger tilvenning. Det kan virke som om du har fått en betennelse eller infeksjon i en, eller eventuelt flere av tennene. Jeg ville kontaktet tannlegen din for en time til røntgen og undersøkelse da slik smerte som man behøver å dempe med smertestillende ikke vil gi seg av seg selv, og vil på sikt kunne gi sterkere smerter eller infeksjon ved akutelle tann.

Med vennlig hilsen,
Prestesien Tannlegepraksis

 

mandag - 19 februar, 2018

Hei

Koster det 2500kr for både oppe og nede eller per kjeve? Hvilke merke av tannbleking bruker dere?

Hellen

Kjære Hellen!

Det koster totalt 2500 kroner å bleike tenner både over og underkjeven. Vi bruker Opalescence 10%.

Med  vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 

Still ditt spørsmål

Spør tannlegen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...