Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 67 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

fredag - 5 mai, 2017

Hei!
Jeg måtte akutt trekke to visdomstenner for to dager siden. De hadde fått betennelse i seg begge to og gjorde at jeg hadde vondt i hele munnen. Jeg fikk utlevert noen sterkere Ibux mot smertene. Jeg lurer på da hvor lenge jeg må kunne regne med å ha vondt? Jeg våkner flere ganger i løpet av natten og føler jeg tar alt for mye smertestillende (ca. to tabletter på Morgenen, en på ettermiddagen og en på kvelden). Det er en trykkende smerte på begge sidene. Kan dette ha noe med at det tar tid før betennelsen går over?
Håper på noe form for svar - Julie, 21

Hei Julie!
Det er vanlig å ha litt vondt de første dagene, og ubehag ca en ukes tid, spesielt siden det var så betent hos deg. Men hvis smertene blir værre og værre bør du oppsøke ...

 
Les mer...
fredag - 5 mai, 2017

Hei!
Jeg har en visdomstann som slo hull gjennom tannkjøttet for 5 dager siden som gjør så fryktelig vondt! Det er den nede til høyre så jeg har enn sånn "lomme" med tannkjøtt over tannen som jeg prøver å rense med både tannbørste og sprit for at det ikke skal bli betent. Det er ikke rødt og har ikke verk, men er hoven og som sagt så gjør det så veldig vondt! Jeg er redd for at den må trekkes, men hvordan gjør de det når den ikke er ordentlig ute av tannkjøttet? Og kan de fortsatt fjerne tannen hvis jeg er forkjøla uten problemer?

Mvh Caroline, 20

Hei Caroline!
Vil oppfordre deg til oppsøke tannlege siden du har vondt. Det er helt normalt at visdomstenner gir ubehag ved frembrudd. Og ofte må de trekkes. Noen har gjerne bare ubehag ...

 
Les mer...
fredag - 5 mai, 2017

Hei!

Jeg lurer på om hva det koster å få en prikk av gull på tannen, ?

Mvh Kim Johansen, 28

Hei Kim!

Vi har dessverre ikke gullsmykker til tennene, vi har kun diamanter. Men vi tar kr. 1500,- for å feste et tannsmykke, og så kommer selve smykket utenom. Andre tannklinikker tar kanskje andre priser.

Mvh Prestestien Tannlegepraksis

 
Les mer...
fredag - 5 mai, 2017

Hei!

Jeg borret tanna mi for akk en uke siden i dag og jeg har mer vondt i tanna nå enn det jeg hadde før. Nå klarer jeg ikke å bite eller spise på den siden, men det klarte jeg før. Er det normalt? Går det over etterhvert? Noen tips?

Mvh Nika, 15

Hei Nika!

Dette kan skje i noen tilfeller. Hvis hullet var veldig stort kan tannen bli litt "stresset" etter borringen. Det er fordi at jo større hullet var, jo nærmere nerven i tannen (som ligger innerst) ligger fyllingen. Da kan nerven reagere på fyllingen med litt smerter. Ofte går dette over av seg selv etter et par uker, men hvis det blir smertefullt og det bare blir vondere og vondere, bør du oppsøke tannlegen din. Da kan det hende at tannen må rotfylles. Hvis fyllingen føles for høy bør du også ...

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart