Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 67 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

mandag - 1 mai, 2017

Hei!

Var hos tannlegen og trakk to tenner for en uke siden. De var for råtne til å fikse så gledet meg til å slippe de smertene. Men jeg har fortsatt smerter i der. Har hørt om fantomsmerter, men gjelder det tenner også ? Og hvor lenge kan det vare ?

Kristine


Kjære Kristine!

Når man har trukket en tann kan det verke i minst en uke etter operasjonen. Dette vil som regel forsvinne av seg selv etter første uken. Hvis smerten vedvarer må du ta kontakt med din tannlege og de vil undersøke deg og finne ut hva forårsaker smerten.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
mandag - 1 mai, 2017

Hei!


Jeg var hos tannlegen med en hvit flekk på en cm Str idag. Hun sa det ikke så ut som noen afte. Hun sa hun ikke visste hva det kunne være, en annen tannlege sjekket også å sa det ikke så ut som noe skummelt noe. Jeg spurte om forstadie til kreft eller kreft. For lest på nettet at en slik hvit flekk kan være et tegn på det. Hun sa at hun tror ikke det er noe farlig/skummelt noe men kunne ikke avkrefte det. Hun ba meg komme tilbake neste uke for at en spesialist tannlege også kunne se. Hvis hun heller ikke visste hva det hva så skulle dem sende meg til en kirurg. Nå er jeg veldig redd. Jeg røyker og drikker alkohol hver fredag og lørdag. Hun tok på den å spurte om det gjorde vondt eller var sårt ( noe det ikke hva ) jeg fortalte også at for noen måneder siden slet jeg mye med at unga ...

 
Les mer...
onsdag - 26 april, 2017

Hei

Min sønn på 19 måneder har plutselig fått misfarging på tennene. Tennene har blitt brune/grå/nesten litt svarte. Han har hatt flere ørebetennelser og skal legge inn dren. Han har hatt flere antibiotikakurer og det var etter dette vi oppdaget misfargingen. Han får også jerntilskudd Neofer. Kan dette være barnebelegg? Hva er i såfall det og hvordan ser det ut? Jeg forstår at jeg burde kontakte lokal tannlege, men vil bare høre deres tanker. Det er ikke noe gult belegg som ligger oppå tennene." Toppen" av tennene er hvite, mens ned mot tannkjøttet er det misfarget..

Tine

Kjære Tine!

Hvis din sønn ikke har hatt noen ullykke kan dette skyldes medisinbruk.
Du kan ta kontakt med skoletannlegetjenesten og be dem se på tennene.

Med vennlig hilsen

 
Les mer...
onsdag - 26 april, 2017

Hei


Jeg har fått rotfylt nest bakerste jeksel, nederst. pga det må jeg ha på en krone som vil koste ca 10000 kr, hvilket jeg synes er mange penger. Jeg vurderer å bare få den trukket slik der bare blir et hull. Jeg har hørt at de andre tenner ved siden av kan flytte litt på seg da der da blir ekstra plass. Mit spørsmål er da om man kan leve med dette hull eller der i fremtiden vil bli sånn at jeg MÅ få satt inn en ny tann?

Jannie

Kjære Jannie!

Hvis du trekker nest siste jeksel i underkjeven kan visdomstannen som er den siste tannen i rekken bevege seg inn i hullet men da vil den bare tippe over og klarer ikke å forflytte seg horisontalt. Hvis du skal ha den riktig forskjøvet på plass må du ta kontakt med en kjeveortoped og finne ut om det går an å ...

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart