× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

fredag - 5 januar, 2018

Hei.

Jeg har lurt litt på hvorfor tennene mine er litt gjennomsiktige nederst. Hva er dette? Har jeg eventuelt fått noe syreskader?

Daniel

Kjære  Daniel!

Det er sannsynlig at du har syreskader på dine tenner. Du kan bestille time hos skoletannlegen og få en undersøkelse av dine tenner og veiledning for å unngå videre skade på dine tenner og kosthold.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 

torsdag - 21 desember, 2017

Hei!

Jeg trakk en tann i går tidlig og lurte på når man kan spise godteri og drikke brus igjen? Tenker med tanke på juletiden som kommer nå

Malin

Kjære Malin!

Hvis du venter i et par dager så skal det gå an å spise godteri.
Ha en god jul og spis med måtehold.

Med vennlig hilsen

Prestestien Tannlegepraksis

 

tirsdag - 19 desember, 2017

Hei!

Rotfylte en jeksel i overkjeven for ca 4 uker siden, tre rotkanaler. Dette gikk over 3 behandlinger, ble raskt smertefri. Nå har jeg på ny fått smerter. Ingen effekt av ibux og paracet. Har nå tatt 50 mg. voltaren og 660 mg. apocillin, noe jeg fant i medisinskrinet mitt. Er det normalt å få smerter så lenge etter rotfylling? Er redd for å måtte trekke tannen, da jeg har trukket en bro i underkjeven og er avhengig av tyggeflate. Har time hos tannlege om noen dager.

Fortvilet.

Kjære Fortvilet!

Muligens denne tannen har ekstra kanal som er vanskelig for en tannlege å finne. Du må henvises til rotfylling spesialt.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 

tirsdag - 19 desember, 2017

Hei!


Med et uhell fikk jeg en iPad slått mot fortennene mine går kveld og det gjør fortsatt vondt dersom jeg prøver å feks. spise noe hardt, og jeg kan kjenne ubehag i tennene hele tiden. Er dette noe som vil gå over av seg selv? Har tannlege-time neste uke (normal sjekk), og kan evt. Spørre da om det ikke har gått over?

Emilie

Kjære Emilie!

Dersom du har store smerter må du ta kontakt med din tannlege elles kan du vente til neste uke.

Med vennlig  hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...