Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.6 out of 5 (based on 65 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

onsdag - 1 mars, 2017

Hei!

Har vont i nedre fram tenner, og hele nedre venstre siden når jeg biter tennene sammen. Hva kan være årsaken til dette?

TrackTrain

Kjære TrackTrain!

Du må ha en klinisk undersøkelse av dine tenner for å kunne si noe om denne smerten. Dette kan komme av betennelse i tenner på grunn av for kraftig bitt eller om du gnisser tenner ubevisst eller det kan være relatert til en tann som har infeksjon. Bare en klinisk undersøkelse kan gi det et svar.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
onsdag - 1 mars, 2017

Hei.

For over 5 uker siden boret jeg et mindre hull i en jeksel, nede på venstre side. Fikk bedøvelse. Jeg belaget meg på litt vondt i dagene i etterkant og fikk endel ilende smerter når jeg tygget mat. Men fortsatt nå, over 5 uker etter behandling, har jeg fortsatt like vondt hver gang jeg tygger mat. Er dette normalt? Har kontaktet tannlege flere ganger i ettertid og fått hjelp i form av nedsliping av fylling, noe som ikke har fungert. Det skal også sies at jeg ikke hadde smerter i denne tannen i det hele tatt før denne behandlingen. Hva kan isåfall årsaken til disse smertene være? Gjeldene tannlege hadde også store problemer med å sette lokalbedøvelse, og endte med å prøve å bedøve tannen minst 5 ganger den ene timen for så å måtte tilkalle meg til en ny time da ...

 
Les mer...
onsdag - 1 mars, 2017

Hei!

Jeg har guletenner og skal ha konfirmasjon om 2 måneder å ønsker å ha hvite tenner på bilder ... siden alle tar bilder å det er en dag du vil huske foralltid:)) og da er d kjekt å ha hvite tenner!!!er d farlig å pusse tennene med bakepulver? Får man hull? (Har sitt mangen som skriver det funker)

Tiril!

Kjære Tiril!


Du må ikke bruke bakepulver for å bleike dine tenner. Du kan bruke bleikestrips som finne på marked.

Ta kontakt med oss på 55 18 28 33 og du skal få en gave fra oss. Vi vil sende deg en pakke med bleikestrips gratis.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
onsdag - 1 mars, 2017

Hei!

Takk for denne tjenesten (; Jeg har et enklere underbitt som jeg skal ta tak i for å få fikset nå. Som følge av underbittet, så har de to fortennene oppe mistet eller slitet ned emaljen slik at det er et skille i fargen på tennene fra der undertennene har gått over. Lurer på om tannbleking hos en tannlege vil fjerne dette skillet, eller er skallfasetter f.eks. eneste løsning? På de to fortennene oppe har jeg mistet litt av kantene på tennene av en eller annen grunn. Går det an å fylle dette med f.eks porselen? Hvor holdbart er det i så fall?

Kristoffer

Kjære Kristoffer!

En tannbleiking kan alltid gjøre tenner noe hvitere men for å ha best resultat må du ha fasetter.
I dette tilfellet er det viktig med en klinisk undersøkelse av dine tenner.

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart