Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.6 out of 5 (based on 65 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

onsdag - 15 februar, 2017Hei!


Sår i ganen har utviklet seg til lomme mellom gane og tenner. Må bruke tunga kontinuerlig for å tømme lommen. Hva skyldes det og hva kan gjøres?
Har vært hos 3 tannleger som ikke tar det på alvor.

Voksen

Kjære Voksen!

Du kan henvende deg til en oral kirurg enten på egen hånd eller kan du be tannlegen din å henvise deg til dem.
Dette er noe som må undersøkes. Jeg kan ikke komme med et definitivt svar til deg.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
onsdag - 15 februar, 2017

Hei!

Jeg var hos tannlegen for noen mnd siden får å sjekke tennene så spurte mamma om hvorfor jeg gnisser tenner når jeg sover. Tannlegen sa at det var fordi jeg det skal få tennene til å løsne siden jeg manglet noen å miste, men nå har jeg mistet alle tennene og jeg fortsetter å gnisse tenner!

Hva skal jeg gjøre?

Aleksandra

Kjære Aleksandra!

Tanngnissing kan være pga stress i hverdagen eller feilbitt. Enkelte pasienter kan ubevisst gnisse tenner uten noe årsak. Dette kan bli som en vane og det er meget skadelig for tenner.
Du kan få en bittskinne som hindrer tanngnissing.
Snakk med din tannlege og be om en bittskinne.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
onsdag - 15 februar, 2017

Hei!

Jeg holder på å bli litt sprø... for 3 uker siden så begynte seksårs jekselen på min venstre side (36?) Å være øm ved lett trykk berøring. Kun ved lett berøring/trykking og ikke noe annet.

Jeg la merke til at dette ble til de grader forverret når jeg brukte tanntråd ekstra godt på den ene siden. Jeg rasket med til min tannlege for å ta bilder å sjekke. Tannlegen kunne ikke finne tegn på noe annet enn irritert tannkjøtt og jeg fikk i oppfordring å ta ekstra mye tanntråd. Men hver gang jeg tok tanntråd godt ble det bare ennå ille. Så jeg prøvde ut en helg å ikke ta tanntråd i det hele ofte tannen ble bra igjen og jeg kan nå ta tanntråd der som vanlig.
Men det stoppet ikke der! For bare uken senere begynte ...

 
Les mer...
mandag - 13 februar, 2017


Hei!

Har tannkjöttbetennelse,og har ikke råd til tannlege (uförtrygdet og alenemor),Det er lommer rundt tennene nedi tannkjøttet,det blør,og det gjør vondt da jeg kommer nær.Hva kan jeg gjøre selv som en lindring.? Har brukt ei flaske corsydyl,men er tom nå,Kan det hjelpe med salt,Hvitløk?

Mvh Inger, 47 år

Hei Inger !
Det eneste som hjelper når man har tannkjøttsbetennelse er god munnhygiene. Tennene må pusses grundig to ganger hver dag, og i tillegg må man bruke tanntråd, tannstikker eller mellomromsbørste mellom tennene (to ganger daglig). Til de som har tannkjøttbetennelse anbefales mellomromsbørste (kjøpes på apotek). Du får vondt i tannkjøttet pga betennelsen, som ikke forsvinner uten at du gjør skikkelig rent. Dette ...

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart