Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.6 out of 5 (based on 65 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

mandag - 4 september, 2017

Hei.

Jeg startet reguleringbehandlingen min i Februar 2016. Har slitet mye med sterke smerte anfall opptil flere ganger daglig i kjeven/bak øye. Blei med dette sjukemeldt fra jobben i Oktober 2015. Startet ikke regulerings behandling pga av dette. Med fordi jeg ville bli kvitt ett mellomrom mellom fortennene. Sist sjekk hos reguleringstannlegen min spurte han meg om jeg hadde smerter i høyre kjeve. Noe som stemte. Ja, svarte jeg. Det var ikke rart fikk jeg beskjed om for kjeveleddet mitt var ødelagt. Har fått utskrift av kjeven som jeg skal vise til legen min ved neste time der. Reguleringstannlegen min synes også det var lite hyggelig å møte meg første gang pga tannstillingen min. Har i tillegg til mellomrommet, stort overbitt og dypt bitt. Det jeg lurer på er om det er mulig å få refundert pengene jeg har brukt på regulering mtp ...

 
Les mer...
torsdag - 31 august, 2017

Hei

Er det mulig å fjerne flekker fra kaffe og røyk fra porselen tenner. Jeg har tann bro som fikk flekker fra røyk og kaffe.

Jasminka

Kjære Jasminka

Det går an å rense denne porselen tannen dersom den er blitt misfarget.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


 
Les mer...
onsdag - 30 august, 2017

Hei!

Jeg fikk skiftet ny stift og krone på en hjørnetann for 2 mnd. siden da den forrige løsnet (stiften var for kort). Nå sitter tannen godt. Har ingen smerter, men kjenner puls i tannen. Er det tegn på noe galt?

Ann Guri

Kjære Ann Guri

Det er ikke lett å si om det er noe galt med denne tannen eller ikke. Forhåpentligvis er det ikke noe galt. Men du kan ta kontakt med tannlegen og be om at de skal ta et røntgen for å se alt er greit.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
tirsdag - 29 august, 2017

Hei.

Jeg har helt siden jeg mistet melketanna, hatt en stor hvit flekk på min høyre fortann. Den har plaget meg svært i alle år, spesielt da jeg har blitt mobbet for den. I tillegg utviklet jeg spiseforstyrrelse i midten av tenårene og den hvite flekken har bare blitt mer og mer synlig etter dette. Jeg er nå friskere(kaster ikke opp lenger) fra spiseforstyrrelsen, og ønsker svært å få denne flekken bort. Jeg har prøvd all slags tannbleking, fra dyre og eklusive hos tannlege, kit jeg får kjøpt på nett og kjerringråd. Ingenting hjelper, og jeg vil så gjerne starte et nytt liv nå som jeg er atten, uten at denne tanna skal plage meg enda mer enn den allerede har gjort. Hva kan jeg gjøre?

Usikker

Kjære Usikker!

Det finnes et produkt som heter Opalustre. ...

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart