Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 70 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

fredag - 12 mai, 2017

Hei

Fikk tannverk i går og våknet opp i natt med forferdelig verk i høyre fortann. Tok blanding av paracet og ibux for å få sove. Er på sjøen og har diverse pensilin ombord, hvilken pensilin anbefaler dere?

Ørjan

Kjære Ørjan!

Disse antibiotikaene er gode mot orale infeksjoner: Flagyl eller metronidazol, apocillin, amoxicillin, ery-max, erytromycin, clindamyscin.

Har du noen av dem kan du bruke dem og du kan slå opp doseringen på felleskatalogen.no
Bruk det etter anvisningen på brosjyren på pakningen og lykke til. Hvis du ikke har noen allergi mot disse medisinene kan du tyrgt bruke dem så lenge de ikke har gått ut på dato.

Når jeg har sagt det er det ikke sikkert at du har en infeksjon fordi tannverk kan komme av betennelse ...

 
Les mer...
fredag - 12 mai, 2017

Hei!

Kontaktet tannlege da jeg oppdaget et hull i den ene underkjeven. Tannlegen konstaterte at det var en "cupping" forårsaket av syreskade, men gjorde ingenting med dette. Har i ettertid jeg blitt veldig bevist på tannhelse, med tannpuss, tanntråd og fluortabletter. I tillegg holder jeg meg unna mat og drikke med sterk syre. I de få tilfellene skylder jeg med vann i etterkant. Uansett ser det ut som det største hullet bare blir større. Er dette vanlig? Hvis ja, så må jeg etter hvert oppsøke en tannlege igjen, men hvorfor behandlet ikke tannlegen dette da jeg var der? Et siste spørsmål, selv om flourtabletter som er tilsatt smak inneholder syre, skal ikke dette være nok til å forverre allerede skader?

Ola

Kjære Ola!

Hull som oppstår pga syreskade kan fylles men dersom det er ...

 
Les mer...
fredag - 12 mai, 2017

Hei.

Jeg er en gravid kvinne som lider av sterk tannlegeskrekk. Pga dette har jeg unngått tannlege i mange år (dumt - jeg vet). 1.mai fikk jeg svi for dette i form av tannlegevakt og en midlertidig fylling (tolvårsjeksel, oppe til venstre). Denne tannlegen var flink til å ta hensyn.
En liten uke etter begynte samme tann å gjøre vondt, og 8.mai måtte jeg igjen til tannlegevakt - denne gang et annet tannlegesenter og tannlege som kunne utføre rotfylling akutt. Dette ble én av to behandlingsdeler hvor han skulle rense, fylle med bakteriedrepende og fylle midlertidig.
Denne tannlegen var ikke flink til å ta hensyn til skrekk, men det er én ting.
Mannen brukte ikke gummiduk rundt tanna eller mikroskop. Han brukte de samme hanskene under hele oppholdet, til alt av tannbehandling, pc-trykking og å klø seg i ...

 
Les mer...
fredag - 12 mai, 2017

Hei.

Jeg har store fortenner og har hatt og har dårlig selvtillit mye pga dette. Viser aldri tennene når jeg smiler. Jeg lurer på om man kan slipe dem ned og hvor mye sånt koster ca?

Thomas

Kjære Thomas

Du må ha en undersøkelse før man kan bestemme hva skal en gjøre for å utbedre utseende på dine tenner.
Dersom det lar seg behandle med krone i fronten vil dette koste 6200,- kr for hver krone som må lages.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart