Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 67 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

torsdag - 16 mars, 2017

Hei!

For å bleke tennene hos tannlegen min må man betale 2500kr per kjeve for å lage skinner, deretter betaler man 169kr for selve blekingen. Har noen skinner liggende fra etter jeg hadde tannregulering, som enda passer til mine tenner. Lurte på om man kan kombinere blekingen med de skinnene som kjeveortopeden lagde til meg og oppnå samme resultat?

Elin

Hei Elin!

Du kan dessverre ikke bruke samme skinnene. Grunnen til det er at de du brukte ifm tannreguleringen er hardere enn blekeskinner. Blekeskinner er mye mykere, og dette gjør at blekemiddelet lettere fordeler seg på tennene og blekeeffekten blir bedre og jevnere. Men når du først har fått laget blekeskinner kan de brukes om og om igjen.

Mvh Prestestien Tannlegepraksis

 
Les mer...
tirsdag - 14 mars, 2017

Hei.

NAV dekker tannlege kostandene mine, men jeg lurer på om tannlegevakt regnes under den, ettersom tannlegen min ikke har tid til ta meg inn på 2 uker. Er hjørnetann på venstre side som begynner og verke og er øm og vond

Milla

Kjære Milla!

Du må ta kontakt med NAV og spørre dem. Det varierer mellom NAV kontorene om hvordan de forholder seg til en akutt behandling. De vil svare deg på dagen om du kan dra til en akutt tannlege eller ikke.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
tirsdag - 14 mars, 2017

Hei.

Jeg var hos tannlegen for tre dager siden. Jeg måtte borre i et hull jeg hadde. Nå har jeg veldig vondt i den tanna han boret i. Det iser noe enormt når jeg drikker.

Er dette normalt?

Maria

Kjære Maria!

Litt ising kan være normalt men hvis det iser mye må du ta kontakt med din tannlege og be om en undersøkelse av tannen.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
søndag - 12 mars, 2017

Hei.

I begynnelsen på 2000 tallet rotspissamputerte jeg ene fortanna oppe. Nå har en liten bit av tanna knekt av- bør dette ordnes el gjør der ingenting siden tanna er død?

Vår17

Kjære Vår17!

Du bør helst gjøre noe med denne tannen eller skan tannen bli helt ødelagt.
Når en tann knekker er det vanligvis pga karies. Det kan hende denne tannen har litt karies og hvis tannen forblir uten behandling kan dette bli verre og i verste fall vil du miste hele tannen.
Ta kontakt med en tannlege og be om en undersøkelse av tannen.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart