Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.6 out of 5 (based on 65 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

tirsdag - 17 januar, 2017


Hei!

Jeg har en tann som er litt ute av posisjon(tannen er presset litt ut og opp fra resten av tannstillingen), og lurer på det er en måte å rette på denne tannen uten å måtte bruke regulering eller måtte ty til operasjon? Takk på forhånd

Sander

Kjære Sander!

Du kan prøve noe som heter invisalign. Du kan finne på nettet hvilke tannlegekontorer som tilbyr denne behandlingen.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


 
Les mer...
mandag - 16 januar, 2017

Hallo
For en tid tilbake siden var jeg hos tannlegen, har slitt med tannlege-skrekk over noen år så jeg hadde endel jobb som måtte gjøres. Det som plager meg litt er at det stadig vekk ble komplikasjoner, altså det ble ikke så mye bedre, snarere tvert imot.

Jeg har ganske så høy smerteterskel så jeg har ikke klaget noe på dette. Men sist jeg var på tannlegebesøk igjen så gjorde tannlegen noe jeg er veldig skeptisk til, så her kommer spørsmålet mitt: Når man har tatt bilder av tanna før jobben blir gjort, også finner tannlegen ut at hullet var dypere enn anntatt og det igjen blir komplikasjoner, så gjorde denne tannlegen noe jeg syntes var litt rart. Han ba sin assistent om å slette bildene de tok av tanna før han gjorde inngrep. Det jeg lurer på er om dette er ...

 
Les mer...
mandag - 16 januar, 2017

Hei!

Har planlagt tannbleking med tannlegen min. Har kjøp hjemmebleking også (premium white) jeg lurer da på om etter blekingen hos tannlegen, hvor lenge bør jeg vente før jeg "frisker opp" med hjemmebleking?

Rvj


Kjære Rvj!

Du kan bleike igjen når du ser at tennene blir misfarget. Men ikke bruk bleikemiddel veldig lenge. Tennene dine kan ta skade av for lenge tannbleiking.

Bruk flourmunnskyll også for å dempe på evt sensitivitet.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
søndag - 15 januar, 2017

Hei!

Jeg hadde en fraktur på v hjørnetann. Fikk midlertidig løsning med å lime på en tann. Var i dag til rotfylling gjennom den tannen og skal tilbake etter en uke. Nå er tannen løs og lurer på om den kan falle ut. Hva da med rotfyllingen, bakterier kommer vel til ?

Anne

Kjære Anne!

Det er viktig å ha en bra forsegling mens en rotfylling pågår. Hvis kronen er løs må du ta kontakt med din tannlege og de kan finne på en løsning.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart