Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

torsdag - 31 august, 2017

Hei

Er det mulig å fjerne flekker fra kaffe og røyk fra porselen tenner. Jeg har tann bro som fikk flekker fra røyk og kaffe.

Jasminka

Kjære Jasminka

Det går an å rense denne porselen tannen dersom den er blitt misfarget.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


 

onsdag - 30 august, 2017

Hei!

Jeg fikk skiftet ny stift og krone på en hjørnetann for 2 mnd. siden da den forrige løsnet (stiften var for kort). Nå sitter tannen godt. Har ingen smerter, men kjenner puls i tannen. Er det tegn på noe galt?

Ann Guri

Kjære Ann Guri

Det er ikke lett å si om det er noe galt med denne tannen eller ikke. Forhåpentligvis er det ikke noe galt. Men du kan ta kontakt med tannlegen og be om at de skal ta et røntgen for å se alt er greit.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 

tirsdag - 29 august, 2017

Hei.

Jeg har helt siden jeg mistet melketanna, hatt en stor hvit flekk på min høyre fortann. Den har plaget meg svært i alle år, spesielt da jeg har blitt mobbet for den. I tillegg utviklet jeg spiseforstyrrelse i midten av tenårene og den hvite flekken har bare blitt mer og mer synlig etter dette. Jeg er nå friskere(kaster ikke opp lenger) fra spiseforstyrrelsen, og ønsker svært å få denne flekken bort. Jeg har prøvd all slags tannbleking, fra dyre og eklusive hos tannlege, kit jeg får kjøpt på nett og kjerringråd. Ingenting hjelper, og jeg vil så gjerne starte et nytt liv nå som jeg er atten, uten at denne tanna skal plage meg enda mer enn den allerede har gjort. Hva kan jeg gjøre?

Usikker

Kjære Usikker!

Det finnes et produkt som heter Opalustre. Dette kan tannlegen skaffe seg fra dental levarandører og kan pensle på tannen med dette og få den hvite flekken forsvinne.
Bestill time og be om dette produktet hos din tannlege. Noen tannleger kan ikke om dette produktet og derfor må de ta kontakt med Plandent og de vil få dette tilsendt.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 

tirsdag - 29 august, 2017

Hei

Min bror har gebiss , den nederste har han sånn problem med . Den er for løs og han har prøvd flere. Fosjellige festemiddel som han har problem med . Det eg lurer på er om det ikkje går an at tannlegen legg på noe så den held seg på plass. Den tannlegen han går til seier det ikke ka gjøres noe. Takknemlig for et råd .

Bjørg O

Kjære Bjørg O

Hvis din bror har ingen tenner i underkjeven kan han ha rett til å få dekket to implantater i underkjeven gjennom folketrygden. Da kan protesen festes på plass og vil sitte godt. Snakk med tannlegen din. Dette er en ny lov som kom i 2016.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart