Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.6 out of 5 (based on 65 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

onsdag - 21 desember, 2016

Hei.

Har en hjørnetann som er slått utover. Er ikke spesielt pent. Lurer på om det går ann å sette inn implantat i mitt tillfelle.

Caroline

Kjære Caroline!

Ja det går an å ha en implantat. Du må ta kontakt med en oral kirurg som kan sette in en implantat for deg.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
onsdag - 21 desember, 2016

Hei!

Uavhengig av pris, hvilken elektrisk tannbørste anbefaler dere?

Anne Sæther

Kjære Anne Sæther!

Elektriske tannbørster er gode hjelpemidler å ha men den viktigste faktoren når det gjelder tannrens er den tiden du bruker å rense tennene. Oral B har vibrerende funksjon og den kan være en bra elektrisk tannbørste men de fleste merker leverer meget gode resultater når det gjelder tannrens.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
onsdag - 21 desember, 2016

Hei!

Mitt barn på 7 år har allerede fått 10 permanente tenner. Hun har fått påvist to små hull, som er behandlet i to av disse tennene. Tannlege kunne ikke si med sikkerhet hva dette kom av, foreslo det som er vanlig: dårlig stell, mye syre eller småspising. Noe jeg som mor ikke får til å stemme. Har to andre barn, et eldre (19) som aldri har hatt hull. Det jeg ser er at tennene hennes ser ut som de mangler emalje, de er gul/hvite, veldig ru, til og med fortennene er rugglete på fronten. Etter litt goggling kommer jeg over denne dianosen som overskriften sier og mitt spm er da som følger: når vil man kunne stille en slik diagnose og er dette noe som "alle" tannleger/tannpleiere kan noe om?

My

Kjære My!

Så snart en tann har kommet ut av tannkjøtt er det mulig å se om ...

 
Les mer...
onsdag - 14 desember, 2016

Hei

Jeg har trekt ei tann i dag så tror jeg at det henger løs noe av tannkjøttet og dingler ned, hva skal man gjøre med det?

Benny

Kjære Benny!

Det er ikke uvanlig at noe av tannkjøttet blir revet fra når man trekker en tann men som vanlig vil tannlegen fjerne den biten og pasienten vil ikke ha noe som dingler rundt i munnen. Det høres ut som tannlegen har glemt å fjerne denne biten. Bare ta kontakt med din tannlege og be ham/henne å fjerne den løse biten.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart