Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 67 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

onsdag - 1 mars, 2017

Hei!

Jeg har guletenner og skal ha konfirmasjon om 2 måneder å ønsker å ha hvite tenner på bilder ... siden alle tar bilder å det er en dag du vil huske foralltid:)) og da er d kjekt å ha hvite tenner!!!er d farlig å pusse tennene med bakepulver? Får man hull? (Har sitt mangen som skriver det funker)

Tiril!

Kjære Tiril!


Du må ikke bruke bakepulver for å bleike dine tenner. Du kan bruke bleikestrips som finne på marked.

Ta kontakt med oss på 55 18 28 33 og du skal få en gave fra oss. Vi vil sende deg en pakke med bleikestrips gratis.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
onsdag - 1 mars, 2017

Hei!

Takk for denne tjenesten (; Jeg har et enklere underbitt som jeg skal ta tak i for å få fikset nå. Som følge av underbittet, så har de to fortennene oppe mistet eller slitet ned emaljen slik at det er et skille i fargen på tennene fra der undertennene har gått over. Lurer på om tannbleking hos en tannlege vil fjerne dette skillet, eller er skallfasetter f.eks. eneste løsning? På de to fortennene oppe har jeg mistet litt av kantene på tennene av en eller annen grunn. Går det an å fylle dette med f.eks porselen? Hvor holdbart er det i så fall?

Kristoffer

Kjære Kristoffer!

En tannbleiking kan alltid gjøre tenner noe hvitere men for å ha best resultat må du ha fasetter.
I dette tilfellet er det viktig med en klinisk undersøkelse av dine tenner.

 
Les mer...
fredag - 24 februar, 2017

Hei.

Jeg tok en rotfylling i fortannen hos tannlegen på mandag pga smerter i tanna. Tannlegen sa at smertene vil gå over om 2-3 dager til. Hadde voldsomme smerter og brukte mye smertestillende. Etter to dager kontaktet jeg tannlegen på nytt pga hevelser. Han ga meg antibiotika og jeg startet på det i går. I dag (torsdag) håper jeg og tror at hevelsen er på det største. Venstre side av ansiktet mitt er hevet og venstre øyne er presset pga hevelsen fra munnen og oppover kinnet. Hvor lang tid vil det gå før hevelsen trekker seg tilbake?

Fredrik

Kjære Fredrik!

Etter en rotfylling skal smerten forsvinne etter 2-3 dager og ingen hevelse må komme på plass. Du må nok undersøke tannen på nytt.
Flere ting kan være årsak bak denne hevelsen og dette må ...

 
Les mer...
fredag - 24 februar, 2017

Hei.

Var å trakk en tann i går som det var betennelse i. Jeg lurer på hvor lenge er det normalt å ha smerter i etterkant? Det er så vondt at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Å er det normalt at tannkjøttet vokser?

May Britt

Kjære May Britt!

Det er individuelt om hvor lenge det vil verke hos den enkelte pasienten. Noen opplever smerte lenge etter en tanntrekking og noen opplever ingenting. Dette henger sammen med den jobben som er gjort. Dersom det trengs å fjerne bein for å kunne trekke en tann er det stor sannsynlighet for at pasienten opplever smerte i etterkant.
Men du nevner at tannkjøttet vokser og det er kjekt om du ringer din tannlege og forteller om forholdet og ber om litt informasjon fra tannlegen din. De har bedre informasjon angående selve trekkingen og kan bedre ...

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart