Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 70 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

onsdag - 26 april, 2017

Hei.

Hele tannkjøttet mitt er fint. Det er rosa. Fortennene mine nede så er tannkjøttet rosa oppe med tennene men helt rødt under der. På venstre side oppe har jeg også en byll! Trykker jeg på den kommer det slim og blod ut! Jeg har også hatt en del vondt på venstre side både oppe og nede. Vondt på venstre del av tungen. Hvis jeg tar tunga inntil det ene kinnet kjenner jeg at det er litt ruglete. Lyser jeg innni munnen så er det gjennomsiktig og ruglete. Lyser jeg helt øverst på venstre side oppe, i kinnet ved siden av der visdomstann hva så er det en hvit flekk på ca 1 cm lengte og halv cm bredde. Jeg har også en kul nedi tannkjøttet nede, ca en cm stor ( hatt den der i 2 år ) ved siden av kulen er det noe avlangt hardt ( ser jeg i tannkjøttet med Kys ser det ut som en gul/hvit ...

 
Les mer...
fredag - 21 april, 2017

Hei.

Jeg har en så forferdelig tannpine. Skal ringe tannlegen å få en time. Men spør her likevel. Jeg har en tann oppe på venstre side. Den iset og dunket enormt. Begynte på pencilin som jeg fikk av legen å nå er det borte. Men jeg har så innmari tannverk. Aldri kjent en så ille smerte før. Vekte. Paralgin, pinex forte, Ibux , Paracet fungerer. Det eneste er kaldt vann i noen sekunder! NPR jeg tar et speil og ser opp på den tanna er det en svart avlang strek over hele tanna. På baksiden er det en svart prikk. Jeg har også tannverk nede på venstre side, men mangler en del tenner der så kan ikke være tennene der. Når verken står på kjenner jeg også smerte i tunga! Jeg som har så tannlege skrekk også, måtte i narkose sist pga masse tannråte. Jeg er så ...

 
Les mer...
onsdag - 19 april, 2017

Hei!

I dag har jeg vært å trukket en visdomstann (oppe, venstre side). Trekkingen gikk helt fint, men fikk ikke beskjed om hvor lenge jeg kan forvente at jeg skal blø, og eventuelt hva jeg kan gjøre for at det skal stoppe? - jeg fikk ikke noe bomull eller lignende rett etter ekstraksjonen, så begynner å smake ganske ubehagelig..

Lise

Kjære Lise!

De burde gitt deg et par bomull for å stanse blødningen. Nå har de ikke gjort dette og det er dessverre ikke hygienisk med andre ting å putte i munnen.

Forhåpentligvis har blødningen stoppet siden i går og det går bra med deg nå.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
onsdag - 19 april, 2017

Hei.

Jeg har flere hull i tennene og tørr ikke å dra til tannlegen fordi jeg rett og slett ikke har råd til å betale. Men den midlertidige fyllingen øverst i høyre, nest bakerste tann har knekket av og jeg kan ikke pusse tennene eller spise på denne siden fordi maten treffer nerven min direkte. Og jeg har hatt en midlertidig fylling i en tann som skulle rotfylles i over 1 år, kanskje 2. Den har begynt å gjøre veldig vondt, gjør vondt å komme bort i den og/eller spise. Samtidig så kan jeg ikke drikke varmt eller kaldt. Mitt spørsmål er: hva skal jeg gjøre? Jeg har tannlege skrekk men jeg klarer meg hos tannlegen, det er heller at jeg ikke får hjelp til å betale for tannlegen.


Tannverk

Kjære Tannverk!

Du må snakke med en psykolog ...

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart