Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.6 out of 5 (based on 65 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

tirsdag - 6 desember, 2016

Hei!
Jeg har mistet gommen min, og det er fredag, som vil si at jeg ikke kan få ny før mandag. Går deg greit med et par dager uten selvom jeg Fikk den i går? Synes det er flaut å gå til tannlegen igjen...

N

Kjære N!

Det er ikke flaut å miste denne gommen. Skjedd er skjedd og du må få en ny en. Du kan ta kontakt med din tannlege når som helst.

Med vennlig hilsen

Unnskyld for seint svar

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
tirsdag - 6 desember, 2016

Hei!

Har en jeksel som delte seg sånn ca i to for et års tid siden. Det har falt av noen mindre biter en gang inn i mellom, men ikke vondt eller andre ubehag. Bør jeg gjøre noe, eller kan jeg bare la det være slik? Bitene som har falt av er såpass store at det ikke samles matrester der. Ikke synlig.

Null hull

Kjære Null Hull!

Det er nødvendig at en tannlege ser på og undersøker denne tannen. Jeg vil anbefale at du får behandling for denne tannen ellers kan du risikere infeksjon i tannen og behandlingen kan bli vanskligere senere.
Ta kontakt med din tannlege og gjør noe med denne tannen. Mest sannsyling må tannen trekkes.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
torsdag - 24 november, 2016

Hei.

Jeg har en jeksel (47) som det er sprekk i. høyre nede Spesialist mente at det beste var å trekke den, men jeg ønsker å beholde tannen siden jeg kun har den + tanna foran igjen. Har fått tips om det jeg tror heter hemisk seksjon. Hva betyr det? Hvilke pris må jeg regne med her?

Liv

Kjære Liv


Det spørs i hvilken retning går denne sprekken. Dersom denne sprekken deler røtene i to er det mulig å rotfylle røtene og dele dem og ta den ene roten ut. Dette er hemiseksjonering av tannen.
Men som oftest går sprekken på langs fra fremre delen av tannen mot baksiden. Dette skjer som oftest i tenner som har hatt amalgam fylling. I slike tilfeller er det lite man kan gjøre for å redde tannen og en rotfylling i en slik tann blir mislykket og man blir nødt ...

 
Les mer...
torsdag - 24 november, 2016

Hallo!

Da jeg var mindre, datt jeg og klarte å slå tannen min ut av posisjon. Nå som jeg har blitt eldre, har jeg lyst til å rette det ut. Jeg har fin tannstilling og det enste problemet er denne tannen. Jeg har ikke spesielt lyst på regulering, men lurer på om det hadde gått med streng eller noe? Noe bak tennene for å rette det ut? Hadde treng eller gom vært et alternativ?

Hedvig

Kjære Hedvig

Du kan enten ha streng på baksiden av dine tenner eller du kan ta kontakt med en klinikk som tilbyr invisalign. Begge er usynlige og kan rette denne tannen.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart