× Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du skal ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det er korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

torsdag - 31 august, 2017

Hei

Er det mulig å fjerne flekker fra kaffe og røyk fra porselen tenner. Jeg har tann bro som fikk flekker fra røyk og kaffe.

Jasminka

Kjære Jasminka

Det går an å rense denne porselen tannen dersom den er blitt misfarget.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


 

onsdag - 30 august, 2017

Hei!

Jeg fikk skiftet ny stift og krone på en hjørnetann for 2 mnd. siden da den forrige løsnet (stiften var for kort). Nå sitter tannen godt. Har ingen smerter, men kjenner puls i tannen. Er det tegn på noe galt?

Ann Guri

Kjære Ann Guri

Det er ikke lett å si om det er noe galt med denne tannen eller ikke. Forhåpentligvis er det ikke noe galt. Men du kan ta kontakt med tannlegen og be om at de skal ta et røntgen for å se alt er greit.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 

tirsdag - 29 august, 2017

Hei.

Jeg har helt siden jeg mistet melketanna, hatt en stor hvit flekk på min høyre fortann. Den har plaget meg svært i alle år, spesielt da jeg har blitt mobbet for den. I tillegg utviklet jeg spiseforstyrrelse i midten av tenårene og den hvite flekken har bare blitt mer og mer synlig etter dette. Jeg er nå friskere(kaster ikke opp lenger) fra spiseforstyrrelsen, og ønsker svært å få denne flekken bort. Jeg har prøvd all slags tannbleking, fra dyre og eklusive hos tannlege, kit jeg får kjøpt på nett og kjerringråd. Ingenting hjelper, og jeg vil så gjerne starte et nytt liv nå som jeg er atten, uten at denne tanna skal plage meg enda mer enn den allerede har gjort. Hva kan jeg gjøre?

Usikker

Kjære Usikker!

Det finnes et produkt som heter Opalustre. Dette kan tannlegen skaffe seg fra dental levarandører og kan pensle på tannen med dette og få den hvite flekken forsvinne.
Bestill time og be om dette produktet hos din tannlege. Noen tannleger kan ikke om dette produktet og derfor må de ta kontakt med Plandent og de vil få dette tilsendt.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 

tirsdag - 29 august, 2017

Hei

Min bror har gebiss , den nederste har han sånn problem med . Den er for løs og han har prøvd flere. Fosjellige festemiddel som han har problem med . Det eg lurer på er om det ikkje går an at tannlegen legg på noe så den held seg på plass. Den tannlegen han går til seier det ikke ka gjøres noe. Takknemlig for et råd .

Bjørg O

Kjære Bjørg O

Hvis din bror har ingen tenner i underkjeven kan han ha rett til å få dekket to implantater i underkjeven gjennom folketrygden. Da kan protesen festes på plass og vil sitte godt. Snakk med tannlegen din. Dette er en ny lov som kom i 2016.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...