Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 70 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

mandag - 3 april, 2017

Hei!

Kjenner at det kiler i tennene innimellom. Er litt sløv med tannpussen. Bare lurer på hva dette kan være? Takk.
Mvh Mathea Louise 14 år

Hei Mathea Louise!

Dersom du er litt sløv med tannpussen, KAN dette oppleves som "kiling" i tennene. Dette kommer av at tannkjøttet er betent. Dersom det blør fra tannkjøttet under pussing er det tegn på betennelse. Anbefaler deg å pusse tennene grundig to ganger daglig og bruke tanntråd mellom tennene. Rengjøringen mellom tennene er minst like viktig som tannpussen. Da bør kilingen gi seg etter noen uker.  Hvis "problemet" vedvarer bør du kontakte tannlegen din.

Mvh Prestetstien Tannlegepraksis

 
Les mer...
mandag - 3 april, 2017

Hei!

Har en visdomstann, nede til venstre. Den har kommet ut, er lengre enn resten av jekslene og har hull og verker. Har ikke råd til tannbehandling på nåværende tidspunkt, før lønning 20. Får man mulighet til regning hos dere.
Mvh jeanette

Hei Jeanette!

Det er mulig å få faktura hos oss. Fakturagebyr er på kr. 25,-.

Mvh Prestestien Tannlegepraksis

 
Les mer...
tirsdag - 28 mars, 2017

Hei.

Har en midlertidig fylling i en tann pga dypt hull som mulig må rotfylles, men tannlegen min håpte den kunne leges litt innenfra. Denne tannen følest helt normal og er smertefri dersom den får vere i ro. Dersom jeg trykker på tannkjøttet ved tannen får jeg en sterk smerte som stråler til flere tenner. Syns smerten er litt bedre i dag enn i går. Har hatt fyllingen i en uke nå. Bør jeg kontakte tannlegen eller er det ok å vente noen uker til jeg har time igjen?

Jente 37

Kjære Jente 37!

Det er ikke et bra tegn at du har smerte når du trykker på den ved tannkjøttet. Men dersom du klarer å vente i en uke til så gjør det før du tar kontakt med din tannlege. Forhåpentligvis vil tannen bli bedre.

Med vennlig hilsen

 
Les mer...
tirsdag - 28 mars, 2017

Hei.

Jeg plages med reflux å syren kommer helt opp å legger seg på tennene mine. Spiser nexium mot det. har plagdes siden 5-6års alderen. Men nå har syren begynt å gjøre store skader på tenne. Har allerede trekt 6 tenner for at dem har vært helt ødelagt, å det ikke har vært mulighet for å bygge dem opp igjenn. Har jeg rett til noen form for støtte eller er det bare å spare opp å bytte alt ut?

Tor

Kjære Tor!

Hvis det kan konstateres at dine tenner har syreskade kan du få støtte til tannbehandling. Tannlegen kan da ta kliniske blider som kan brukes som bevis på skader på dine tenner.

Ta kontakt med en tannlege og be om behandling.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...


Svar fra tannlegen





TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart