Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.6 out of 5 (based on 65 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

tirsdag - 29 august, 2017

Hei!

Jeg har en datter på 3 år som hadde hull i bakerste tann i høst. Denne var vi hos tannlegen og fikset. Det var mye styr for å fikse den siden hun er så liten, så hun fikk en form for beroligende medisin. Men dette hjalp ikke særlig og hun var meget urolig under behandlingen. Beit seg i tungen etc. Siden den gang har hun hatt en klump i tannkjøttet ved siden av den tannen. Hun virker ikke å ha vondt, men det ser rett og slett ut som en del av tannkjøttet har vokst ut i en klump. Kan tannlegen ha vært borti tannkjøttet og forårsaket dette? Eller hva kan d være? Tror ikke det er en byll m betennelse da hun ikke har vondt og den er ikke misfarget og det kommer ikke puss eller noe slikt ut.

Mamma

Kjære Mamma

Dette kan være en tann som skal komme ut av tannkjøttet. ...

 
Les mer...
onsdag - 23 august, 2017

Hei.

Her om dagen oppdaget jeg en brun prikk oppå den ene tanna mi. Det er på en av de fremste tennene i underkjeven. Er dette er hull? Tanna er ikke vond. Jeg har tannlegetime i midten av september, men burde jeg flytte den timen - slik at jeg får komt meg til tannlegen så raskt som mulig?
På forhånd takk

Anonym

Kjære Anonym

Dersom denne prikken er veldig lite kan du vente men dersom det er en stor flekk må du ta kontakt og be om en tidligere time hos din tannlege.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
onsdag - 23 august, 2017

Hei!

Jeg sliter veldig med dårlig ånde og er usikker på hva som faktisk kan hjelpe med å få en frisk pust igjen. Det tar ikke lang tid etter jeg har pusset tennene at ånden er blitt dårlig. Dette går jo ut over selvtilliten min, for eksempel at jeg er nødt til å trekke meg tilbake hvis noen kommer nær meg, er svært redd for at folk skal kjenne lukten av det. Har hørt at zinkoral kan brukes for å forhindre dårlig ånde, er dette noe å anbefale?

Kathrine

Kjære Kathrine

Dårlig ånde kommer som regel pga tannkjøttsykdom eller bakterier som legger seg på tungeryggen.
Du må ta kontakt med en tannlege for at de skal se om du har tannkjøttsykom.
Du må også skaffe deg tungeskraper. Røyking kan også ...

 
Les mer...
onsdag - 23 august, 2017

Hei

Jeg fikk fjernet en tann kirurgisk for 12 dager siden, Er fremdeles øm rundt der tannen sto. Er dette noe jeg kan se på som normalt?

Mormor

Kjære Mormor

Ja dette er normalt å ha ømhet i noen uker etter en kirurgisk tanntrekking. Håper dette vil gå over i løpet av noen dager.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart