Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 67 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

fredag - 10 november, 2017

Hei !

Jeg lurer på hva det kan være når jeg får ising i hele tanna når jeg drikker varm kaffe og når jeg tar tungen borti tanna mens kaffen er i munnen og den er øm når jeg tar borti med tungen, men når kaffen er borte kjenner jeg ikke noe med tanna når jeg da tar tungen borti. Har vært hos tannlegen to ganger nå og tatt røntgen bilde, ingen hull. Ingen betennelse og tette fyllinger(banket på tanna for å sjekke) Har ikke hatt så mye ising før på den tanna. Begynte nå på Torsdagen.

Takk

Kathrine

Kjære Kathrine

Når tenner blir demineraliserte kan små mikroskopiske porer på tannoverflaten bli større og dette forårsaker smerte ved kulde/varme. I andre tilfeller det kan være eksponerte tannhalser. I ...

 
Les mer...
fredag - 10 november, 2017

Hei!

Jeg har hatt tannlegeskrekk/angst store deler av livet. de siste månedene har jeg knekt deler av visdomstennene nede bak i munnen på begge sider, senest i natt knak jeg nye deler av en tann og våknet med ekstremt tannverk. det mangler 3-4 halve tenner som er knekt inn til nerven, har veldig mye tannverk, men sliter også med angst for å gå til tannlege, har dere forslag til eventuelt behandling, smertestillende? kan eventuelt komme til en time for at dere kan se men ikke noe trekking, boring. eventuelt lage en plan for å reparere tenner.

Jan Olav

Kjære Jan Olav!

Den beste hjelpen er å ha behandling og bli kvitt disse visdomstennene.
Vi bruker midazolam som er en drikke. Pas får en dose med denne drikken hos oss og pasietnen blir veldig avslappet og kan gjennomføre behanldingen uten å huske ...

 
Les mer...
tirsdag - 7 november, 2017

Hei

Jeg fikk en gulltann/rotfylling på en jeksel ca. i 1993. Nå har tannen revnet og tannkjøttet har dratt seg ned til kjevebenet, ca 2 cm under kronen. Jeg har tannskrekk. Jeg våkner også opp med masse blod i munnen, i form av slim.
Er dette farlig?

Einar

Kjære Einar!

Jeg vil ikke anbefale å utsette behandlingen. Dette kan gjøre jobben vanskeligere for tannlegen.
Du må ta kontakt med en tannlege og behandle tannen. Jo fortere går du til en tannlege jo letter blir behandlingen for deg.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
tirsdag - 7 november, 2017

Trekke tann.

Jeg må trekke en tann og er i den forbindelse livredd bedøvelsen. Hvilke type bedøvelse brukes da? Ser feks at hjertestopp står under bivirkninger på en rekke bedøvelser. Kan dette skje? Må legge til at jeg har trukket mange tenner i mine barneår, men vet ikke hvilken bedøvelse som ble brukt. Men kan ikke huske noen spesielle reaksjoner på dette.

mvh bekymret og tannlegeskrekk

Hildestj


Kjære Hildestj

Bedøvelsen hos en tannlege vil ikke gi hjertestans. Fordi bedøvelsen gies lokalt og det er veldig lite mengde med bedøvelse som administreres.
Jeg har aldri hørt om hjertestans på et tannlegekontor pga bedøvelsen.
Hvis du skal få hjertestans må du være vedlig gammel og ha hjertesykdom. Men i slike ...

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart