Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Tannlege Bergen El-bil

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.6 out of 5 (based on 65 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

lørdag - 29 juli, 2017

Hei.

Jeg har merket en slags orange liten kule eller jeg vet ikke om det er en kule. Den ligger i hvertfall helt bakerst i munnen min. På venstre side. Er det noe som går vekk eller er noe jeg burde bekymre meg for?

Daniel

Kjære Daniel!

Det høres ut som det er en tann som skal vokse ut av tannkjøttet. Hvis dette er ikke plagsomt kan du vente ellers kan du ta kontakt med skoletannlegen for en undersøkelse av denne kulen.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
tirsdag - 25 juli, 2017

Hei.

Jeg har veldig dårlig plass til tennene nede, de fremste har presset seg sammen og blitt skjeve og legger seg bak hverandre. Er det mulig og bare trekke noen tenner lengre så de får bedre plass? Vil de da trekke seg fra hverandre?

August

Kjære August!

Det stemmer at du må trekke noen tenner for å få plass til resten men du må gå med regulering for å få på plass tennene. Bare å trekke tenner kan ikke løse problemet. Tennene er ikke programert å flytte seg til riktig plass, de må få hjelp.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

 
Les mer...
tirsdag - 18 juli, 2017

Hei!


I helga var jeg på tannlegevakta pga intense smerter i en tann som ble rotfylt (midlertidig rotfylling).

1. Han fjernet røttene, de spratt faktisk opp og den ene havnet på armen min. Er det vanlig å fjerne røttene på denne måten? Han brukte mye makt. Er det dette som kalles rotspissamputasjon?

2. Før jeg kom til tannlegen var jeg litt hoven i området rundt tanna. Etter at jeg var der ble jeg etter hvert veldig hoven, og jeg fryktet for tannbyll. Men nå har det roet seg igjen. Ville jeg merket det om det var tannbyll og ikke "bare" hevelse?


AB

Kjære AB!

Tannlegen har vært litt uheldig og har roten falt av hans/hennes hender når de har trukket roten ut. Dette er ikke en rotspissamputasjon. Dette har vært en tanntrekking.

Du ville ikke ...

 
Les mer...
tirsdag - 18 juli, 2017

Hei!

Jeg har siden november hatt moderate smerter til og fra i ansiktet/kjeven. Dette har gått fint bort med Ibux. For 3 dager siden våknet jeg med lignende smerter men ganger 1000. Var hos tannlege, men de sa at alt så fint ut på røngten, noen dype fyllinger, men ikke noe som skulle forårsake dette. De mente det var muskelsmerter. Har tidligere hatt kjeveproblemer etter et 20 år gammelt brudd. Jeg tror ikke det er muskelsmerter. Tiligere føltes det mer som bare i overkjeven, og av og til et punkt i underkjeven. Men per nå verker det intenst i både overkjeven, i benet over - opp mot øyet. i underkjeven og innerst ved kjeven. Det både svir og verker og banker. Jeg går på svært sterke smertestillende for å holde smertene i sjakk. (2xTramadol, 2x paracet500, 4 ganger om dagen. pluss Neurontin som legevakten skrev ...

 
Les mer...


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Onsdager til 20.00 info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart