Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Scaler - maskin som spyler vann til hjemmebruk
fredag - 1 august, 2014

Hei.

Har fått meg en "scaler - en maskin som spyler vann". Denne har jeg brukt for å skylle mellom to tenner hvor jeg ofte blør litt ved bruk av tanntråd, en av dem er rotfylt.

Første gang jeg brukte scaler blødde det ganske kraftig, nå etter ca en uke lurer jeg på om vann kan ha trengt inn der det ikke skal være? Tannen som er rotfylt har startet å verke når jeg spiser, dunker på tannen med fingen på yttersiden, men ikke på innsiden??

Skal jeg prøve å skylle igjen i håp om at det kan hjelpe?

Flott spalte dere har her :)

scaler

Hei scaler!

Den maskinen du har fått har jeg ikke stor erfaring med. I utgangspunktet skal denne maskinen bruke høytrykk vannspyling til å rense mellom tenner, dette er ikke skadelig for tenner.

Dersom den tannen som du har rotfylt verker, da er det noe galt med rotfyllingen. Å rense denne tannen, eller å la det være, vil ikke hjelpe denne rotfylte tannen. Denne tannen må undersøkes av din tannlege ved å ta et røntgenbilde for å se hva som er galt. Mest sannsynlig er rotfyllingen ikke vellykket og tannen må rotfylles på nytt.

Takk for godord om spalten vår! :)

Vennlig hilsen Kawa


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart