Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Smerte og ømhet etter fylling hos tannlege
tirsdag - 17 februar, 2015

Hei

Var hos tannlegen i dag. Fikk fikset to små hull, et på hver side i overkjeven. Hullene var i jeksler. Jeg har tannlegeskrekk og fikk derfor bedøvelseskrem før bedøvelsen. Når bedøvelsen var satt og han begynte å borre kjente jeg fremdeles smerte.. Derfor satte han litt mer bedøvelse.. Behandlingen videre gikk fint. De tok veeeeldig lang tid før bedøvelsen begynte å ebbe ut.. Nå er jeg veldig øm/vond i kjeven/kinnene.. Det er vondt å åpne munn og vondt å spise. Hva kan dette komme av?


KH


Kjære KH!


Når man gaper opp lenge strekker man ligamenter og muskler ved kjeveleddene. Dette kan føre til midlertidig betennelse i vevet og derfor føler du litt ømhet etter behandling hos en tannlege. Dette kan gå over men dersom det iler mye kan du ta Ibux for dempe på smerten.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart