Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Vævmodulering efter extraktion
tirsdag - 17 februar, 2015

Hei!

Jeg opererte ut en visdomstann i kjeven for 5 uker siden. Hadde lengevarende smerter, men fikk tilskutt antibiotika for å få bukt med det. Noen uker etter operasjonen oppdaget jeg en kul i kjeven, merket dog. ingen smerter av dette. Nå som det er gått enda flere dager har denne "kulen" endret seg, og jeg har blitt mer øm i kjevekammen. Det er også tegn til at jeg er hoven der. Det er ikke store smerter, men noe ubehag siden det ikke skal være sånn!


Hej!

Det du beskriver er ett tegn på "fibrose", en vanlig reaksjon fra kroppen etter en betennelse. Etter at man har fjernet tannen så førsøker vevet å tilpasse seg den nye situasjonen på best mulig måte. Detta kan ta tid, om den tilpasser seg til det verre bør du be din tannlege se på det. Om vevet tilpasser seg till det bedre med tiden trenger du ikke uroe deg.Med vennlig hilsen
Hana Gilanizadeh

* navn
* mail (publiseres ikke)
*
* kode
* - påkrevde felter
 


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart